Categorieën
Fashion Inspiratie

9 x de denim look

Welk naampje je dit beestje ook geeft: denim of spijker, één ding staat vast: dit ontwerp is nooit uit. Het is de ene keer wat meer in en de andere keer iets minder, maar hoe dan ook: met een demin look zit je gebakken.

denim

De Denim blouse is een beetje de spijkerbroek onder de blouses. Het is niet weg te denken uit het straatbeeld. Al zo’n beetje euh… 10.000 jaar lang? Hoe dat komt? Omdat er altijd wel weer een manier te vinden is waarop dit stuk stof vernieuwend kan zijn. Zij het niet een nieuw model, dan zij het wel de dracht. De onuitputtelijke reeks aan mogelijkheden is soms in je hoofd ongetwijfeld wel uitgeput. Je hoeft het ook niet allemaal te onthouden, want wij zetten het met alle liefde voor je op een rijtje. We hebben we mooiste looks met een spijkerblouse voor je van Pinterest geplukt.

In het nu zit je helemaal goed als je -zoals bij alles tegenwoordig- een oversized model neemt. Desnoods “leen” je even de blouse van je vriend, zoals wij vrouwen daar zo goed in zijn. Met een (nep)leren legging kun je de spijkerblouse zelfs als een soort jurk dragen. Met de kou misstaat een blazer, vest of jas zeker niet over de blouse. En rol de mouwen van de blouse samen op met de mouwen van het kledingstuk dat je er overheen draagt. De grote versie van je eigen denim kan opgeknoopt worden in het midden of in je broek of rokje gepropt worden. Laat je niet gek maken, de denim blijft he-le-maal ons dingetje.

Q: Hoe draag jij je denim blouse het liefste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.