Categorieën
Sport & work-outs

Weg met die lovehandles!

Als we het lichaam van Doutzen Kroes voor onszelf konden bestellen op internet dan hadden we daar heel wat voor over gehad. Waarom hebben we dan zo’n moeite om onszelf zo’n lichaam aan te meten? Omdat je er zo bizar veel voor moet doen. En dan die lovehandles. Weg met die lovehandles! Hoe we ook bewegen, die dingen blijven maar op onze heupen dansen. Maar niet lang meer, want met deze oefening vliegen de vetjes van je flankjes.

loveh1

Mariëlle heeft haar stinkende best gedaan op tekeningetjes die zo duidelijk mogelijk moeten uitleggen hoe de beweging in zijn werk gaat. Ja lach maar, beter kan ze niet tekenen, maar dankzij dit misvormde poppetje ben jij straks wel van je lovehandles af.

Stap 1:
Neem in elke hand een klein gewichtje. Begin niet te streberig, want je moet je lijf niet forceren. Begin met en gewichtje van een kilo. Het lijkt niks, maar na deze workout piep je wel anders. Bouw het langzaam op. Wanneer je bij een workout met gewichtjes van 1kg je spieren niet meer voelt, kun je het gewicht verzwaarden met een halve kilo. Denk aan je houding: benen een halve meter uit elkaar en tenen naar voren (poppetje 1).

Stap 2:
Breng één hand naar je oor en houd die daar de hele oefening lang (poppetje 2). Het gewichtje in deze hand voegt niks toe, dus het gewichtje kun je ook naast je neerleggen. In de andere hand houd je het gewichtje wel vast en breng het gewichtje langzaam, langs je lichaam richting je knie (poppetje. 3) en ga via dezelfde weg weer in de beginhouding staan. Herhaal de beweging rustig en houd het één minuut vol en los deze arm af door de oefening ook een minuut met de andere arm te doen. Blijf de armen steeds na een minuut afwisselen en zorg dat je deze oefening in totaal minimaal tien minuten volhoudt. Succes Doutzen to be!

Q: Kende je deze oefening al?

4 reacties op “Weg met die lovehandles!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.