Categorieën
Food & health Gezond eten

Nieuwe Pickwick Herbal Goodness kruidenthee

Advertorial – Iedere ochtend en middag geniet ik met met volle teugen van mijn dagelijkse dosis koffie, maar als het erop aankomt ben ik toch wel echt een theeleut te noemen. Een gewoon kopje Engelse Melange vind ik lekker, maar nog meer houd ik van thee met smaakjes. Kaneel, rooibos en groene thee zijn slechts een paar van mijn favorieten en nu heb ik nóg meer te kiezen want Pickwick komt met maar liefst vijf nieuwe kruidentheemelanges, die de keuze helemaal onmogelijk maken!

De nieuwe Pickwick Herbal Goodness Slaap lekker, Spijsvertering, Weerstand, Concentratie en Liefde & Passie thee bevatten alleen pure kruiden en bloemen en dus geen calorieën of kunstmatige toevoegingen. Puur natuur! In de Pickwick Herbal Goodness kruidentheeën worden al de goede eigenschappen van kruiden gebruikt die erom bekend staan een gunstige invloed hebben op lichaam en geest te hebben.

Slaap Lekker met valeriaan, kamille en lavendel

Kun je wat betreft je nachtrust nog wel een beetje hulp gebruiken? De Slaap Lekker thee heeft een melange van valeriaan, kamille, lavendel en citroenmelisse waarbij voornamelijk de valeriaan helpt goed te slapen.

Weerstand met echinacea en gember

In de wintermaanden kunnen wel allemaal wel een beetje extra weerstand gebruiken en daarvoor is er de Weerstand kruidenthee. Deze thee bevat onder andere gember, citroenverbena, citroengras, kamille, eucalyptus, sinaasappelschilletjes en echinacea, ook wel ‘zonnehoed’ genoemd, dat erom bekend staat een goede invloed op het immuunsysteem te hebben.

Liefde & Passie met rozenblaadjes en ginseng

Een kopje van deze heerlijke Liefde & Passie thee is misschien wel hét duwtje in de rug dat je nodig hebt om hem nu eindelijk eens te laten weten dat je helemaal hoteldebotel van ‘m bent. Nodig hem uit voor een kopje Liefde & Passie en met de mix van rozenblaadjes, ginseng en rooibos gaat het zeker weten héél gezellig worden!

Concentratie met ginseng, guarana en groene theeConcentratie, daar ontbreekt het ons allemaal weleens aan. Nu is dat helaas niet zomaar op te lossen door het drinken van thee, maar met dagelijks een paar kopjes Concentratie kruidenthee werk je wel aan het op peil houden van je concentratievermogen. De Concentratie thee bevat namelijk ginseng  en guarana, dat allebei een gunstige invloed op de concentratie blijkt te hebben.

Spijsvertering met munt, venkel en brandnetel

Veel Nederlanders blijken wel een beetje hulp bij de spijsvertering te kunnen gebruiken en als dat ook voor jou geldt is het goed dagelijks twee kopjes Spijsvertering thee te drinken. Deze thee bevat naast pepermunt, brandnetel, groene rooibos en anijs ook kruizemunt en venkel, die allebei al eeuwenlang bekend staan om hun positieve invloed op het spijsverteringskanaal.

Button optie 1Het proberen van de nieuwe Pickwick Herbal Goodness kruidentheemelanges is nu nog extra leuk, want bij 3 actiezegels krijg je maar liefst 50% korting op een Pickwick hotelarrangement!

De nieuwe Pickwick Herbel Goodness smaken zijn voor € 1,89 verkrijgbaar bij de supermarkt

Q: Naar welk van deze nieuwe theemelanges ben jij het meest nieuwsgierig, of heb je ze misschien al geprobeerd?

25 reacties op “Nieuwe Pickwick Herbal Goodness kruidenthee”

Ik ben echt geen theedrinker, ik heb het al een paar keer geprobeerd, maar ik vond het niets voor mij. Maar dat kan natuurlijk ook aan de smaak liggen.
Ik moet zeggen dat dit mij wel aanspreekt, als ik ze tegenkom in de supermarkt ga ik het toch nog eens proberen! 🙂

Net toevallig de Slaap lekker mee genomen, om te testen. Vraag me af wat nou de functie is van Liefde & Passie. Maar het lijk me wel leuk om te proberen waar het na smaak. Maar de andere lijken me ook wel goed, Leuk dat dit bestaat trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.