Categorieën
Beauty Make-up

Hema glitter & glamour nagelstickers

De BB Creams en nagelstickers vliegen ons al maandenlang links en rechts om de oren en mogen we toch wel twee van de grootste trends van 2012 noemen. Met mijn enigszins sceptische blik heb ik eerst altijd zoiets van: hmm eerst zien, dan geloven maar inmiddels hebben én de BB Cream én de nagelstickers mijn beautyhart toch wel veroverd. Nagelstickers heb ik inmiddels al in vele soorten, maten, prints en prijsklassen op mijn nagels geplakt, maar het is nu voor het eerst voorgekomen dat ik van één merk een tweede (of eigenlijk derde en vierde) setje heb aangeschaft en de gelukkige is…. Hema!

Afgelopen Kerst versierde ik mijn nagels met een setje Nail Patches uit de kerstcollectie van Hema en deze zijn me zo goed bevallen dat ik het wel aandurfde met deze twee vrolijke glitter en glamour sets. Bij gebrek aan namen of zelfs nummers (áááhhhh kom op nou, Hema…..) heb ik ze zelf maar gebombardeerd tot glitter en glamour stickers, wat op zich best op z’n plaats lijkt met alle blinkende steentjes.

Ik was meteen verliefd op het patroontje van het gekleurde setje en ook de glitterende goud/zwart/zilveren stickers zag ik wel zitten. De stickers zijn in ieder geval niet heel standaard dertien in een dozijn en dat kan ik altijd wel waarderen.

Het zwart/zilver/gouden setje heeft allemaal verschillende stickers met verschillende patrootjes, wat een leuk en speels effect geeft. Beetje een bummer is dat de stickers niet heel makkelijk en netjes aan te brengen zijn, als je aan de bovenkant het overtollige deel van de stickers gaat afvijlen kan het namelijk zomaar gebeuren dat er een steentje van de sticker floept en je een open plek in je sticker hebt. Dit gebeurde bij mij tot zo’n drie keer toe (arghhhhh! *@^#*$&$) en dat betekende even tot 10 tellen en maar weer opnieuw beginnen. Máár als de stickers er eenmaal goed en wel op zitten, zijn ze wel hartstikke gaaf!

Oeh, wat is dit setje leuk hè?! Helaas geldt ook voor deze gekleurde steentjes dat je wel flink je best doen en even de tijd moet nemen om ze netjes op je nagels te krijgen maar je kent het gezegde: wie mooi wil zijn…. Bij deze stickers zit ’t euvel ‘m vooral in het uiteinde, dat er door het vijlen snel nogal rafelig uit gaat zien. Wat wel fijn is aan deze stickers is dat je ze redelijk makkelijk van je nagels kunt plukken en ze geen hele bonken lijm en plakkerigheid op je nagels achterlaten.

De Hema Nail Patches zijn voor € 4,50 per stuk verkrijgbaar bij Hema

Q: Heb jij de Hema Nail Patches al geprobeerd? Wat vind je van deze twee setjes?

33 reacties op “Hema glitter & glamour nagelstickers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.