Categorieën
Food & health

Nieuwe Nespresso limited edition variations

Hoe kun je de dag beter beginnen dan met een vers dampend kopje koffie, nou wat ons betreft niet. We zeggen het maar direct: sinds we in het bezit zijn van een heus Nespresso apparaat zijn we voorgoed verpest. Alle andere koffie valt in het niet en het enige waar we naar snakken is een heerlijk kopje Nespresso. What else. Nu er voor deze winter ook nog eens 3 verrukkelijke limited edition smaken uitgekomen zijn, zijn we helemaal niet meer weg te slaan bij het apparaat…..

IMG_8612Voor de koude en donkere wintermaanden heeft Nespresso 3 nieuwe smaken gecreeërd: de Variations Grands Crus. De smaken zijn geïnspireerd op de allerlekkerste desserts waarbij men hulp heeft gehad van Nespresso Facebookfans van over de hele wereld. Uit een selectie van vijf voorgestelde smaken hebben de fans hun favorieten aangewezen en dat zijn geworden: Apple Crumble, Chocolate Mint en Hazelnut Dessert.

IMG_8624IMG_8625HAZELNUT DESSERT
De hazelnootaroma’s zijn gecombineerd met de zoete karameltonen van de Livanto Grand Cru en doen denken aan zelfgebakken zandkoekjes met hazelnoot, voor de puurste verwennerij.

CHOCOLATE MINT
Een bijzondere combinatie van geroosterde tonen afkomstig van Livanto Grand Cru met aroma’s van donkere chocolade en verse munt: een must-have voor de fijnproever.

APPLE CRUMBLE
Een harmonie tussen aroma’s van appel en biscuit versterkt de geroosterde tonen van Livanto Grand Cru en doet denken aan versgebakken appelkruimeltaart. Traditioneel genieten.

IMG_8632IMG_8639De Variations Grands Crus hebben intensiteit 6 op de Nespresso intensiteitsschaal van 1 tot 10 en aangeraden wordt deze als 40 ml espresso te drinken.

Behalve te drinken als espresso kun je ook lekker variëren met deze nieuwe smaken, door bijvoorbeeld melk toe te voegen ontstaat er een compleet nieuwe smaaksensatie. Wat te denken van een Hazelnut Crunchy Cappuchino, een Apple Crumble Latte Macchiato en een Chocolate Mint Iced Latte (op www.nespresso.com/variations staan nog meer verwenrecepten).

Collage-NespressoZo lekker als de nieuwe smaken alleen al klinken, zo heerlijk zijn ze ook. De smaken zijn warm, winters en stuk voor stuk een echt genietmomentje.

IMG_8641De nieuwe Nespresso limited edition smaken zijn vanaf morgen verkrijgbaar voor € 4,20 per etui van 10 capsusels in de Nespresso stores en op de Nespresso website, zolang de voorraad strekt!

Q: Heb jij zelf een Nespresso apparaat? Wat denk je van deze 3 limited edition smaken, hebben ze je nieuwsgierig gemaakt?

Één reactie op “Nieuwe Nespresso limited edition variations”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.