Categorieën
Beauty Haar

De vernieuwde hairspraycollectie van Andrélon

Een matchende haispray voor elke look. Dat is wat Andrélon wilde bereiken met hun vernieuwde collectie hairsprays. Aan deze vernieuwde styling lijn is alles anders dan vroegâh.

andrelon-haarlak1

De geur, de verpakking en natuurlijk de werking. Alles is veranderd. Alles is vernieuwd om jou kunstwerkje op je hoofd, waar je ongetwijfeld uren op hebt staan ploeteren, zo lang mogelijk in model te houden. Zo heb je niet al die moeite voor niks gedaan. Maar voordat je je haar onder sprayt en voordat je überhaupt nog maar een haartje aanraakt moet je je eerst bedenken “wat wil ik?”. Wil je glans, fixatie, volume of wil je juist een mooie slag in je lokken? Andrélon heeft voor ieder wat wils, maar dan is het wel van belang dat je de juiste lak bij de juiste wens kiest.

andrelon-haarlak2

Wat gebruik je door welk doel?
Fantastische Fixatie Hairspray concentreert zich, met de hoogste sterkte 5, er helemaal op om je look zo te houden zoals je hem in model hebt gebracht. Precies zo bij voorkeur. Elk type haar kun je door een wolk van deze spray halen. Verdeel de spray zo goed mogelijk over het haar, zodat elk deel wordt geraakt door de druppeltjes.
Spectaculaire Slag Hairspray helpt, zoals de naam al zegt, slag in je haar te fixeren én te accentueren. Voor een extra accent kneed je met je handen de slag nog opvallender in je haar nadat de haarlak erin is gespoten.
Schitterende Glans Hairspray is niet vernieuwd, maar gewoon nieuw in deze collectie. Voor iedereen die het haar op de plek wil houden met extra glans. Wanneer je een natuurlijke glans over je haar wil creëren kun je een beetje van deze haarlak in je haarborstel sprayen en daarna direct je haren kammen. Zo komt de lak op het haar, maar wordt het gelijkmatiger aangebracht en gelijktijdig los gekamd.
Verrassend Volume Hairspray richt zich vooral op het vasthouden en versterken van het volume. Het meeste volume krijg je natuurlijk wanneer je op de kop gaat staan en dan de haarlak in je bos sprayt.

De vernieuwde hairspraycollectie is verkrijgbaar voor €4,19 per stuk bij verschillende drogisterijen.

Q: Welke haarlak past het beste bij jouw haar?

2 reacties op “De vernieuwde hairspraycollectie van Andrélon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.