Categorieën
Food & health Sport & work-outs

Draadloze sportmuziek

Hangen die draadjes van je oortjes jou ook altijd zo in de weg tijdens het sporten? Kun je desondanks écht niet zonder muziek? Dan zijn Bluetooth-oortjes voor jou wellicht de oplossing! Draadloos genieten van jouw eigen muziek in goede kwaliteit, wel 5 uur lang – zelfs ruim genoeg om een marathon te lopen dus!

Avanca-S1-Bluetooth-Sport-Headset

Veel mensen vinden sporten zonder muziek saai, zo niet onmogelijk. Voordat je echter kunt beginnen met al muziek luisterend sporten, moeten eerst die oortjes uit de knoop. Vervolgens bungelt dat snoer continu tegen je aan en blijft het telkens achter ritsjes of uitstekende stukjes stof hangen. Ideaal is het dus dat er tegenwoordig oortjes op de markt zijn die via Bluetooth werken, zoals de Avanca S1 Sport Headset.

Deze headset verbind je via Bluetooth met je smartphone, laad je op via je computer en kun je tot wel 5 uur gebruiken. De headset is heel flexibel en vederlicht, maar blijft toch onder alle omstandigheden stevig zitten! Omgevingsgeluiden worden goed teruggedrongen zodat je optimaal kunt genieten van je muziek, maar worden niet totaal gefilterd, zodat je het verkeer wel kunt horen als dat nodig is. Zelfs aan een vrolijk kleurtje is gedacht, want de headset is naast in het zwart & wit, ook te verkrijgen in blauw of oranje!

Héél handig voor sporters die hun telefoon wegstoppen in een zak of tasje tijdens het sporten, zijn de knopjes op het rechteroortje! Je kunt het volume hoger & lager in stellen, kunt doorklikken naar een volgend of vorig nummer én kunt je telefoon opnemen als je wordt gebeld! Het microfoontje waardoor je spreekt werkt wonderbaarlijk goed, dus zelfs een uitvoerig telefoongesprek voeren tijdens een duurloop of pittige krachtsessie is voortaan geen probleem meer!

Wat denk jij: zijn deze oortjes dé uitkomst voor muziekliefhebbende sporters?

2 reacties op “Draadloze sportmuziek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.