Categorieën
Fashion Nieuws

Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van Calvin Klein

Het heeft een enorme aanloop gehad, en eigenlijk vermoedde iedereen het al. Maar nu pas is de kogel eindelijk door de kerk. Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van Calvin Klein.

kendall1

Nog voordat Justin, Emma of wie dan ook vorig jaar voor de camera van de Calvin Klein fotografen opdoken, postte Kendall Jenner al kiekjes waar haar lijf in Calvin Klein op te zien was. De plaatjes denderden in sneltreinvaart het internet over en lieten nogal wat stof opwaaien. Niet alleen dat, de geruchten dat Kendall het nieuwe koppie van het merk zou worden, deden ook al snel de rondte.

kendall2

Inmiddels zijn we heel wat maanden en Instagramposts verder, en pas nu postte Kendall een sexy foto op social media waarin ze trots onthult dat zij het nieuwe gezicht is van Calvin Klein Denim Series.

kendall3

Zelf zegt ze hierover tegen Vogue: “Het is echt een droom die uitkomt. Ik ben opgegroeid met dit merk en vond het altijd geweldig om de iconische advertenties te zien. Dat ik daar nu onderdeel van mag uitmaken is een eer”.

kendall4

Naast alle shows die ze loopt voor andere grote merken is Kendall Jenner binnenkort dus te zien in alle Calvin Klein Denim Series campagnes. Hiermee treedt ze in de voetsporen van onder andere Kate Moss. Deze titel is dus niet weggelegd voor de minsten zullen we maar zeggen.

kate1

Wat wel opvallend is, is dat er in de 20 jaar die zitten tussen de campagne met Kate Moss en die met Kendall Jenner qua uitstraling van het merk weinig is veranderd. Maar een groot verschil is het ranke lijf van Kate Moss en de vrouwelijke rondingen van Kendall Jenner

Q: Wie vind jij beter bij Calvin Klein passen, Kendall Jenner of Kate Moss?

Bron, beeld, beeld

Één reactie op “Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van Calvin Klein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.