Categorieën
Fashion

De grootste zomerse modeflaters

Modeflaters zijn er altijd, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Gelukkig maar eigenlijk, want dan valt er tenminste lekker wat te lachen wanneer je met je ijskoude colaatje op het terras zit of bij je favo restaurant bij de open haard van een dampende kop thee zit te genieten. Toch is het spotten van modeflaters in de zomer stiekem nog nét een beetje leuker omdat alles dan zo lekker zichtbaar is, al kan dat soms ook net een beetje teveel van het goede zijn….

Witte sokken horror
Tuurlijk, in de zomer haal je lekker je slippertjes, open schoentjes en eventueel – als het dan echt moet – sandalen van zolder maar in gódsnaam laat die witte sokken in de kast. Vooral mannen hebben er nogal een handje van zo ongeveer getrouwd te zijn met hun witte sportsokken en er zelfs als de mussen van het dak vallen zonder blikken of blozen mee in hun slippers stappen. Helaas werkt het kennelijk soms ook nog eens besmettelijk en neemt vrouwlief de ’trend’ ook gewoon lekker over, ahhh please don’t!

Witte panty
Hoewel wit wel een echt zomertintje is, is het er ook één waarmee veel mis gaat. Zo hadden we daar dus net het witte sokken fenoneem, maar ook de witte panty kan er wat van. Laat ik even vooropstellen dat er op zich helemaal niets mis hoeft te zijn met een witte panty, maar wat ik nou niet snap is dat vrouwen ‘m zelfs met temperaturen boven de 25 graden nog onder hun (spijker)rokje aantrekken. Geloof me nou, zonder staat het echt veel en veel beter.

ONDERgoed
Ai ai ai, dit kan soms zó onsmakelijk zijn, bij zowel het vrouwelijke als mannelijke geslacht. Natuurlijk loop je er in de zomer lekker luchtig gekleed bij maar als-je-blieft, zorg ervoor dat ONDERgoed ook echt ONDERgoed blijft. We zien liever geen strings, grote witte granny pants, teveel borst boven een te kleine BH en ga zo nog maar even door.

Te bloot
In de zomer zie je ineens veel meer van het menselijk lichaam en in het geval van een lekkere gebruinde gespierde vent met sixpack is dat natuurlijk helemaal niet erg, maar alles wat niet tot die categorie behoort zien we gewoon liever niet. Halve bilspleten, dikke harige bierbuiken, drie verdiepingen lovehandles, meer decolleté dan bikini, no thanks.

DIkke jassen met bontkragen en Uggs
Het is eind juni en hoewel het natuurlijk niet echt hoogzomer te noemen is spot ik ze dagelijks: meiden met dikke winterjassen met grote bontkragen en Uggs terwijl even verderop iemand in een t-shirtje en een korte broek loopt. Ik vraag me serieus af wat zij aantrekken als het in plaats van 20 graden boven nul 20 graden onder het vriespunt is….

Q: Wat zijn volgens jou de ergste zomerse modeflaters?

32 reacties op “De grootste zomerse modeflaters”

Heb pas ook ergens gelezen dat sokken met van die afgrijselijke roesjes hip gaan worden. No thanks!

En Uggs heb ik altijd al oerlelijk gevonden.

Haha, leuk artikel! Meisjes die nu nog (ondanks dat het niet hoogzomer is – het is toch ook niet koud!) met Uggs lopen, vreselijk! Waarom?! Ik draag mijn Uggs in Februari en hooguit Maart nog, maar daarna mik ik ze toch echt op zolder. Tot de winter!

haha, leuk artikeltje!
ja er zitten wel wat tussen (eigenlijk allemaal) waar ik ben zoo aan erger.. ook dat mensen met shortjes lopen maar er dan wel een dubbeldikke wintertrui boven dragen, ik bedoel of je hebt het koud, of warm… -__-
xxx merel

Hhaahah jaaa die uggs en winterjassen. Toevallig net nog een meisje op het station gezien met deze look. Ze maakte het nog completer met dikke spinnenpoten wimpers en lelijke nude lipstick en te veel foundation (oranje..) X

Wat ik niet mooi vind is: vrouwen die een te kleine bh dragen, jongens die hun broek bijna op hun enkels hebben hangen en je hun hele boxershort/onderbroek kan zien brrrr, te zonnebank bruin gekleurd, donkerlijntje om lichte lippen, super geblondeerd haar dat het net een baaltje stro lijkt en tot slot van die getatoeëerde wenkbrauwen.

echt die witte sokken vind ik VRESELIJK… De witte panty’s dat heb ik gelukkig nog niet gezien. Ook al zijn mijn benen helemaal niet te bruinen zal ik ze nog niet wegsteken onder witty panty’s als het zo warm is !

Wat ik ook vreselijk vind zijn witte driekwart leggings (vaak ook met zo’n kantrandje onderaan) onder een rokje. Meestal worden ze met spijkerrokjes gedragen en vaak ook als het dan echt warm is. als je dan je benen niet durft te laten zien, trek dan sowieso geen rok aan, denk ik dan 🙂 Of desnoods een dunne panty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.