Categorieën
Beauty Nagels

Superdrug Nail Essentials bij Trekpleister

Zoals wij in Nederland Etos, Kruidvat en Trekpleister kennen hebben ze in Engeland Superdrug. Althans, tot voor kort was Superdrug alleen in Engeland verkrijgbaar maar sinds het begin van deze maand wordt het ook verkocht bij… Trekpleister! Oh, yeah! In de folder van deze week spotte ik een drietal Nail Essentials die ik natuurlijk meegenomen en getest heb!

Let’s start met de Nourishing Nail Remover Pads, oftewel pads waarmee je je nagellak kunt verwijderen. Voor zover ik me kan herinneren heb ik nog nooit dergelijke pads gebruikt, dus ik was wel benieuwd of dat een beetje zou werken. Wat me direct al aansprak is dat de pads geen aceton maar wel Aloë Vera en vitamine E bevatten.

In het leuke roze potje zitten in totaal 20 vrij dunne pads die je even een paar seconden op je nagel drukt zodat de nagellak los kan weken en daarna kun je het vervolgens voorzichtig van je nagels wrijven. Nog een pluspunt is dat de pads niet zo’n smerige, indringende removerlucht hebben maar eerder een beetje fruitig ruiken. Kijk, da’s weer eens wat anders!

Ik snap niet dat ik zulke pads nog niet eerder heb gebruikt want ze blijken superhandig. Je zit niet te knoeien met nagellakremover, je drukt ze even op je nagel en voilà, je wrijft de nagellak er zo af. Je hebt wel een paar pads nodig om alles helemaal volledig van je nagels te krijgen, maar er zitten er 20 in dus op zich kun je wel even vooruit. Fijn dat ze nog tot en met zondag 1 juli maar een euro zijn, zeker het uitproberen waard!

Het Nail Essential setje bestaat behalve de pads ook uit een 2 in 1 topcoat en nail hardener en een 3 in 1 basecoat, ridgefiller en growth enhancer. Zo, da’s een hele mond vol! De beide flesjes komen in een leuk roze zakje en hoewel op de achterkant in het Engels al duidelijk staat wat ze doen en hoe je ze gebruikt, is het er voor de zekerheid door middel van een sticker ook nog in het Nederlands opgeplakt.

De 2 in 1 topcoat en nagelverharder met vitamine E verzorgt, beschermt en versterkt je nagels en zorgt er ook voor dat ze minder snel scheuren en splijten, wat de mijne wel kunnen gebruiken…. De 3 in 1 basecoat, ridgefiller en groeistimulator bevat verschillende vitamines en versterkt en verzorgt je nagels zodat ze mooi glad, sterk en lang worden.

De 2 in 1 topcoat en nagelverharder kun je zowel op zichzelf als over een ander kleurtje nagellak aanbrengen, als je het gebruikt als nagelverharder kun je het beste om de dag een nieuw laagje aanbrengen. Van de 3 in 1 basecoat, ridgefiller en groeistimulator kun je één laagje op je nagel aanbrengen en er daarna een leuk kleurtje nagellak overheen doen, maar ook deze kun je gewoon los dragen.

Op de foto hierboven draag ik twee laagjes van de 3 in 1 als nagelversterker, mijn nagels kunnen wel een kleine oppepper gebruiken… Het geeft je nagels een héél licht tintje met een mooi glansje en wat me opviel is dat het echt supersnel droog is. Ditzelfde geldt ook voor de topcoat, die ik over een nagellakje heb aangebracht en die ook binnen no time droog was. Verder zijn ze allebei niet te dik of te stroperig en geven ook geen plakkende finish. Of mijn nagels ook echt mooier, sterker, gezonder en langer van deze twee smeerseltjes worden ga ik de komende weken nauwlettend in de gaten houden, ik ben erg benieuwd!

Superdrug Nourishing Nail Remover Pads normaal € 1,99 nu € 1,00 | 2 in 1 topcoat & nail hardener normaal € 2,99 nu € 2,00  | 3 in 1 basecoat, ridgefiller en growth enhancer normaal € 2,99 nu € 2,00 bij Trekpleister

Q: Heb jij al eens iets van Superdrug gebruikt? Wat denk je van deze Nail Essentials, zijn ze misschien iets voor jou?

24 reacties op “Superdrug Nail Essentials bij Trekpleister”

De verzorgings lijn: Simply pure is ook heel erg fijn!
Heb ze vorige week gekocht, een beetje net als hema maar dan toch wat beter!

Klinkt goed maar jammer dat ook nergens waar ik regelmatig kom een trekpleister is. Vroeger had ik er om de hoek een, maar alle trekpleisters die ik ken zijn verdwenen, boeh!

Die pads lijken me echt super handig en ook nog is lekker goedkoop tot 1 juli … Die ga ik zeker even uitproberen! Ben benieuwd welke artikelen ze nog meer in het assortiment hebben van dit merk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.