Categorieën
Fashion

De grootste zomerse modeflaters deel 2

Met tropische temperaturen als afgelopen weekend hebben we natuurlijk het liefst zo min mogelijk kleren aan ons lijf en gaan we voor lekker makkelijk, luchtig en comfy. Niks mis mee, maar oh oh wat je af en toe toch aan wanstaltige outfits voorbij ziet komen als je op de scooter door de stad tourt of lekker de hele middag op een terras hangt. Jup, ik vind het heerlijk om mensen te kijken en natuurlijk lekker aan de lopende band commentaar leveren op foute outfits en man oh man, dat heb ik afgelopen weekend weer volop kunnen doen!

Crocs

Oké, ik zal meteen maar bekennen dat ik ze zelf ook heb gehad, maarrrr dat was echt alleen uit gebrek aan enigszins orthopedisch verantwoord schoeisel in verband met mijn knie. Én, ik liep er echt alleen mee in en rond huis, dus wat dat betreft is de schade beperkt gebleven. Dat deze dingen anno 2012 echter nog steeds in het straatbeeld aanwezig zijn en dat er nog steeds mensen zijn die zich er mee in het openbaar vertonen vind ik toch wel shocking.

Dikke panty onder rokje

Hoeveel ik er alleen afgelopen weekend al niet heb gezien, het is echt ongelooflijk. De thermometer gaf dik 35 graden aan, het zweet gutste van mijn hoofd en langs mijn rug en er liepen serieus waar, I’m not kidding, meiden met een spijkerrokje en een DIKKE ZWARTE MAILLOT rond. Wat is dat toch met Nederlandse vrouwen en die eeuwige maillot onder alles?! Echt, de kast in ermee en tot de herfst niet meer tevoorschijn halen.

Afritsbroek

Tot op zekere hoogte zijn ze op zich geoorloofd en dan doel ik op plaatsen bovenop een berg of in een verlaten jungle waar je de bevolking er niet aan blootstelt: afritsbroeken. Die hopeloze ouderwetse beige-kleurige dingen zijn aan de benen van vrouwen al ongelooflijk a-sexy, laat staan dat het een man aantrekkelijk maakt.

In bikini de straat op

Oké, als je beschikt over een killer body is het op zich nog tot daar aan toe, maar vrouwen van middelbare leeftijd die in vol ornaat in bikini of badpak de hond gaan uitlaten vind ik toch een wat minder strak plan. Afgelopen weekend heb ik er weer hele bosjes gespot en iedere keer dacht ik: trek in gódsnaam even een broek en een hemdje aan, dat is op zich toch niet teveel gevraagd?

Een (paar) maatje(s) te klein

Van de week ging ik even voor een bakje verse aardbeitjes naar de winkel en liep ik ineens achter een vrouw die volgens mij niet in de spiegel gekeken had voor ze de deur uitging. Aangezien het zonnetje volop scheen had ze gekozen voor een hotpants, op zich hartstikke leuk, hetzij dat dit exemplaar meer geschikt had geweest voor haar dochter of nichtje van 15. Resultaat: haar halve bilpartij piepte onder het minuscule stukje stof uit en echt, het was geen gezicht. Ditzelfde geldt overigens voor jurkjes in maat XS die voor zo’n ‘lekker’ rollade-achtig effect zorgen, please ladies koop ze gewoon een maatje of twee groter.

Q: Welk van deze 5 zomerse modeflaters vind jij het meest not done?

18 reacties op “De grootste zomerse modeflaters deel 2”

Leuk artikel! Ik denk dat ik de afrits broeken en kleding wat een maatje te klein is toch wel het ergste vind. Al vind ik het in bikini over straat gaan ook best wel wat raar haha.

Een paar maten te klein is absoluut not done! Zag laatst meisje lopen met soort van hotpants die ook minstens 2 maten te klein was. Het gevolg: ze liep eigenlijk in dr blote kont op straat, haar billen kwamen gewoon onder het broekje vandaan!
Liefs

crocs en te kleine kleding vind ik toch wel het ergst!

de panty/maillot/legging vind ik overigens wat anders. ik heb gewoon echt geen mooie benen dus draag ik ook in de zomer een lange broek. heel soms heb ik dan toch zin in een jurkje maar dan gaat er dus wel een legging/panty onder. het staat misschien niet zo zomers, maar het staat zeker een stuk beter dan wanneer ik met blote benen zou gaan. (en is voor mijzelf nog altijd minder warm dan een lange broek..)

Ow lord echt erg XD
ik heb zelf ook een maatje meer, maar ik haat het ook als bij mensen al die rolletjes te zien zijn ! Ik zou echt nooit de deur uitkomen als het een maatje te klein is!
Crocs heb ik niet gekocht, vind het ook foeilelijk schoeisel :s
Ik snap ook niet dat mensen nu nog een legging aandoen. Mijn benen zijn ook niet bruin, eerder lekker wit, maar hoe kunnen ze ooit bruinen als er nooit zon aan komt. Als het over de 30 graden is moet ik geen legging ook al heb ik witte benen ! XD

Ben de afgelopen 3 weken enorm vaak gaan zwemmen en wat je vaak ziet is meiden waarvan hun bikini topjes veel te klein is, als ze dan voorbij het zwembad lopen ik was in het water zag je de onderkant van hun borsten :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.