Categorieën
Fashion Nieuws

Wie wordt de nieuwe Christophe Lemaire van Hermès?

Binnenkort komt er een vacature vrij bij één van de meest exclusieve modehuizen ter wereld: Hermès. Na een dienstverband van vier jaar kiest artistiek directeur Christophe Lemaire ervoor om zijn baan bij Hermès in te wisselen voor werkzaamheden bij zijn eigen label.

herm

Modemerk Hermès, dat meer bekendheid dan ooit heeft gekregen dankzij de Devil uit The Devil Wears Prada (en ook veelal Hermès armbanden en sjaaltjes), heeft al een hele rits aan bekende creatievelingen aan het roer gehad. Vanaf 2010 was het Christophe Lemaire die het roer de juiste richting op stuurde. Hij was de artistiek directeur van het modehuis. Totdat hij gisteren ontslag nam. Hermès kan een nieuwe vacature uitzetten. Tenzij er al iemand klaarstaat om in de schoenen van Lemaire te stappen.

Zijn finale bij Hermès zal hij in oktober lopen tijdens Paris Fashion Week 2014 waar hij de spring/summer collectie over de catwalk zal laten denderen. Een collectie waar ongetwijfeld veel liefde in zit en een finale die daarom met veel emotie met zich mee zal brengen. Christophe Lemaire heeft met veel plezier bij Hermès gewerkt vertrouwde hij de Britse Vogue toe. Hij vond het een verrijkende ervaring zowel op menselijk als op professioneel vlak. Hij is dan ook trots op wat ze samen hebben opgebouwd. Maar zijn eigen label groeit ook en daar wil hij zich nu volledig op storten. Er wordt nog niet gesproken over een opvolger van deze belangrijke man binnen het bedrijf. Wie wordt de nieuwe Christophe Lemaire van Hermès?

 Q: Wie zou er volgens jou kans maken op deze functie?

Beeld: Instagram

Één reactie op “Wie wordt de nieuwe Christophe Lemaire van Hermès?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.