Categorieën
Fashion Inspiratie

What to wear tomorrow #7

Het is iedere dag weer een terugkomend issue: wát doe je aan. Het begint er al mee dat het vaak van meerdere factoren afhankelijk is waar je voor kiest. Heb je zin in casual, boho chic, classy of sportief, wat voor weer wordt het, wat heb je op de agenda staan en ga zo maar door. Femme Magazine knows your issues en helpt je met de What to wear tomorrow rubriek (hopelijk) een beetje op weg!

De maandag is voorbij en de dinsdag staat alweer voor de deur, tijd voor het samenstellen van een nieuwe outfit! Voor morgen gaan we lekker ‘ouderwets’ zwart en wit met elkaar combineren in de vorm van een supergave kokerrok van H&M met daarboven een shirtje uit de collectie van Nikkie Plessen die ons in gedachten in het prachtige Parijs waant. Deze outfit is prima te  combineren met zowel een paar killer heels als een stel stoere sneakers, het is net in wat voor mood je bent. Happy tuesday, ladies!
What-to-wear-tomorrow-7Tommy Cares shopper Tommy Hilfiger € 10,00 | White Watch – Rosé Dial My Jewellery Fashion € 19,95 | Paris top NIKKIE Bomont € 69,95 | Set van 5 banglearmbanden H&M € 9,95 | Kokerrok H&M € 29,95 Converse dames sneakers wit Shoemixx € 69,99 | Open suède heels H&M € 59,95

Q: Wat vind je van deze outfit voor morgen?

2 reacties op “What to wear tomorrow #7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.