Categorieën
Fashion Tips

TOV Essentials Sample Sale

Zet een rem op je de aankoop van sieraden, schoenen, riemen en tassen. Stel het nog eventjes, iets langer dan een weekje, uit. Want één dan de mooiste accessoiresmerken van Nederland houdt een sample sale. De TOV Essentials Sample Sale op zondag 30 november geeft tot wel 80% korting. Daar wil je bij zijn.

TOV1

Geen Nederlands accessoiremerk dat zo’n mooi plekje in de markt heeft weten te scoren. Nederland is verliefd geworden door de nuchtere doch klassieke ontwerpen van TOV Essentials. De schakelarmbanden zijn toch wel de populairste. Aan de sluiting wordt de armband meteen herkend en aan het merk gelinkt. Op de redactie is hij al gespot in de variant met een kwartje eraan, wat duidelijk de herkomst aanduidt.

Op zondag 30 november worden de designs van designer Sarah met torenhoge kortingen verkocht tijdens de sample sale aan de Veelmarkt 40 in Amsterdam. Om 09:00 uur gaat de stormloop van start en om 15:00 wordt de finish behaald. Zorg dat je op tijd bent, want sample sales staan erom bekend dat ze goed bezocht worden.

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we hier een voorproefje:
TOV2

1. Schakelarmband Big Spiga Zilver €129,95
2. Schakelarmband €99,95
3. Armband Rivets Bangle €99,95
4. Schakelarmband 3 layers €99,95
5. Bangle Essential Mini Rosé €54,95
6. Armband Hammered cuff goud €69,95

Q: Ga jij naar de sample sale?

2 reacties op “TOV Essentials Sample Sale”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.