Categorieën
Fashion Tips

Fashion tips voor een feestelijke look

Het leukste aan de feestdagen is misschien wel het shoppen voor de perfecte feest-outfits. De zoektocht naar de mooiste outfits voor de feestdagen stopt niet bij Kerstmis. Daarna volgt namelijk nog Oud en Nieuw (joepie!). En kun je dan niet gewoon je kerstoutfit weer uit de kast trekken? Dat kan wel, maar dat is natuurlijk lang niet zo leuk. En waarom zouden we een goed excuus als shoppen voor oud en nieuw afslaan? Elk excuus om te shoppen grijpen we toch het liefst met beide handen aan? Na deze laatste dag van het jaar hebben we nog genoeg tijd om onze goede voornemens als ‘minder shoppen’ te laten gelden.

OeN
Het is wel wat lastig om na alle verbruikte inspiratie voor de kerst een leuke Oud en Nieuw outfit te scoren, zeker als je de mooiste outfit al voor de Kerstdagen van het rek hebt geplukt. Inspiratie is niet altijd even makkelijk op te wekken. We zien het al: er zijn altijd mensen die een helpende hand kunnen gebruiken.

– De beste tip die je kunt hebben voor een Oud en Nieuw outfit is: be open minded. Sluit je gedachten nergens voor af en laat alle opties open. Oud en Nieuw is hét moment om fashionable los te gaan.
Velen neigen naar jurken. Maar draai die standaard gedachten eens om. Denk eens precies het tegenover gestelde. Met een broek kun je ook erg fashionable en party hardy voor de dag komen. Combineer bijvoorbeeld een zwarte vegan leather broek met een grijze sweater en maak het Oud en Nieuw-waardig met een chique statementketting en een witte blouse onder de trui voor een net effect.
– Een vrouwelijk kostuum doet het ook altijd goed. Haal je inspiratie bij Victor en Rolf vandaan, want dat zijn  wel de helden als het om creativiteit met kleding gaat, maar uit je inspiratie op gangbare merken om alle ribben in je lijf te behouden.
– Je kapsel bepaalt de helft van je look. Bij TONI&GUY leerden we hoe we met een simpele stijltang, snel een stel krullen in ons haar kunnen zetten die wel tegen een feestje kunnen. Heb je echt niet meer dan een paar minuutjes tijd om te imponeren met je haar, draai er dan een donut in, dat ziet er altijd strak en verzorgt uit. Voor een nochalant effect touppeer je je haar voordat je met de donut aan de slag gaat. En geloof ons als we zeggen dat dat ook niet meer dan 10 seconden van je leven kost.

En mocht je er nou echt niet uitkomen met je kledingkeuze, dan kun je altijd nog terugvallen op de ingeburgerde little black dress die, hoe standaard het ook klinkt, altijd zorgt voor een feestje om je lichaam.

En? Wat trek jij aan met Oud en Nieuw?

Beeld: Weheartit

4 reacties op “Fashion tips voor een feestelijke look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.