Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel ScandalEyes Rockin’ Curve Mascara en Eyeshadow sticks

Met een tal aan feestelijke gelegenheden op de planning is een oogschaduw die lang blijft zitten een pré. Je weet niet hoe laat het zal worden, maar op tijd naar bed gaan zit er even niet in. Ook al worden het feestdagen met alleen familie en weten ze heus wel hoe je eruit zien zonder dat je uren voor de spiegel hebt gestaan, niemand zit te wachten op een pandaberen-look. Rimmel brengt in februari vijf kleuren Scandaleyes Eye Shadow Sticks op de markt in een jumboformaat voor een groots effect. Dat effect wordt versterkt door de ScandalEyes Rockin’ Curves die vanaf dezelfde periode verkrijgbaar zal zijn. De kleuren Witness White, Bulletproof Beige, Bad Girl Bronze, Paranoid Purple en Blackmail zijn alle vijf waterproof en beloven 24 uur op het ooglid te zitten.

rimmel1
Femme Magazine’s Mariëlle probeerde de drie tinten Witness White, Paranoid Purple en Bad Girl Bronze. En maakte de look af met de bijpassende mascara ScandalEyes Rockin’s Curves Mascara.

rimmel4
Ze heeft de oogschaduw als ware als een dikke lijn boven de wimperrand aangebracht, van binnenste ooghoek naar buitenste ooghoek. Bij de paarse gekleurde oogschaduw heeft ze de bovenkant van deze dikke lijn iets uitgevaagd, zodat er een verloop ontstaat en de aanblik wat zachter wordt. Bij de andere twee kleuren heeft ze dat niet gedaan, waardoor ze wat harder ogen.

rimmel5
De oogschaduw breng je niet zo gemakkelijk aan als de omschrijving doet beweren.  Onderweg ergens naartoe, in het openbaar vervoer zou het Mariëlle nooit lukken om deze oogschaduw zonder spiegel aan te brengen. Het zelfs met spiegel, nog een best priegelwerkje. Misschien ligt het aan Mariëlle’s oogleden waar steeds een plooi in ontstaat als ze de oogschaduw aanbrengt? In ieder geval kan het niet met één veeg en klaar is Kees.

rimmel6
Je kunt de sticks ook als eyeliner gebruiken.

rimmel2
Zodra de oogschaduw voor zo goed als het gaat op de plek zet, brengt Mariëlle de ScandalEyes Rock’n Curve mascara aan. Door het speciale S-vormige borsteltje, kun je zelfs de kleinste wimperhaartjes nog raken. Waar je meestal helemaal onder de mascara zit, omdat het borsteltje net niet doet wat jij wil, omdat je je in de meest onmogelijke bochten moet wringen om de kleine haartjes te pakken te krijgen, lukt dat nu gewoon door het borsteltje in dezelfde houding te houden . Het beloofde volume wordt helaas niet waar gemaakt. Zelfs met drie lagen mascara neemt het volume maar weinig toe. Rockin’ Curves zou moeten betekenen dat de wimpers ook gaan krullen en ook dat wordt niet bereikt, helaas.

De ScandalEyes Eye Shadow Sticks zijn vanaf februari voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar. De ScandalEyes Rockin’s Curves Mascara Black is ook vanaf februari verkrijgbaar en de variant Extreme Black is vanaf maart verkrijgbaar, beiden voor € 12,99.

Q: Welke kleur vind je het mooiste?

3 reacties op “Rimmel ScandalEyes Rockin’ Curve Mascara en Eyeshadow sticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.