Categorieën
Fashion Tips

Tips om mooier in je kerstjurk te passen

De feestdagen zijn zo tegenstrijdig: aan de ene kant worden we helemaal volgepropt met al het lekkers van de wereld en aan de andere wordt er van ons verwacht dat we ons in de strakste jurkjes hijsen. Euh… wat klopt hier niet?

magic3

Eerlijk is het niet, het is eerder een soort martelmethode om kerstjurkjes zo strak mogelijk te ontwerpen en de winkels alleen maar te bevoorraden met het lekkerste eten. Hoe doen mensen dat toch om zonder love handles in die mooie jurkjes te verschijnen alsof ze nog niet eens aan de chocolade hebben geróken. Wat heel veel mensen niet weten is dat ook voor dit probleem een oplossing bestaat. Corrigerende kleding.

Nu horen we je denken: corrigerende kleding is toch alleen voor oude dames en de Bridget Jones’ onder ons? Vergeet het maar! Corrigerende kleding is helemaal anno nu, ook voor de dunste mensen. Want je hoeft niet dik te zijn om het nodig te hebben. Niemand wordt namelijk mooier van een panty die je insnoert alsof je een stuk rollade hoort te zijn.

magic2
1. Magic Body Fashion Corrigerende String
2. Magic Body Fashion Corrigerende Onderjurk
3. Magic Body Fashion Corrigerende Onderbroek

Nou heeft Magic Body Fashion voor elk probleem een oplossing. Zal dit onze reddende kerstengel zijn?

Denk ook aan jurken met een open rug. Dan kun je kiezen voor beha’s zonder achterkant. Die beha’s plak je op (je kunt ze zo vaak plakken als je wilt, omdat de plakrand is gemaakt van polyolefin gel).

magic1
1. Magic Body Fashion Plak Bh zonder zijkanten
2. Magic Body Fashion Plak Bh met zijkanten

Dus pak die poetsdoek en veeg dat stoffige imago van het corrigerend ondergoed, want geloof ons: meer mensen gebruiken het dan je denkt.

Q: Zou dit wel eens jouw oplossing voor de feestdagen kunnen zijn?

Beeld, beeldbeeld

4 reacties op “Tips om mooier in je kerstjurk te passen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.