Categorieën
Fashion

Pippa Dippa sieraden

Onlangs spotte ik in de krant een heel schattige advertentie van het sieradenmerk Pippa Dippa.
De advertentie draaide om de speciale ‘Happy Valentine!’ collectie en trok met het zoete lichtroze meteen mijn aandacht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor het zien van deze advertentie nog niet eerder van het merk had gehoord, maar er wel heel nieuwsgierig naar werd!

Pippa Dippa is opgericht door de familie Bruining die zich al ruim 60 jaar bezighoudt met het creëren van sieraden. Een team goudsmeden bestaande uit twintig mensen is dag in dag uit bezig met het maken van de mooiste creaties. De zusjes Hilde en Maaike Bruining werken beiden al meer als 10 jaar in het familiebedrijf en zijn de drijvende kracht achter het bedrijf. De naam Pippa Dippa komt van het koosnaampje dat Hilde en Maaike al jaren voor elkaar hebben.
In dit familiebedrijf draait alles maar om één ding: het maken van  sieraden waar een vrouw zich nog mooier van gaat voelen dan ze al is. De sieraden blijken een ware trend te zijn, want ook bekende Nederlandse vrouwen als Sylvie van der Vaart en Leontine Borsato worden regelmatig met een Pippa Dippa om haar pols gespot.

De vergelijking met de Pandora bedels is natuurlijk snel gemaakt, maar Pippa Dippa’s hebben over het algemeen veel meer variatie in kleur en vorm wat het leuker maakt om te zien en te dragen.
Elke bedel wordt door Hilde en Maaike zelf bedacht en worden stuk voor stuk voorzien van de Pippa touch en een bijpassende symboliek. De uitstraling van de bedeltjes is geïnspireerd op de rollercoaster dat het dagelijkse bestaan soms kan zijn en de fases van het leven die een vrouw doormaakt.
In alle aspecten van het leven zoals werk, vriendschap en de liefde zijn er spannende, hectische, verdrietige en mooie momenten en dit wordt meegenomen bij het ontwerpen van de bedeltjes.

Al in de Egyptische tijd was het traditie om die momenten te vangen in kleine, betekenisvolle geluksfiguurtjes: zogenaamde bedels. De Britse Koningin Victoria veroorzaakte in negentiende eeuw een grote trend door de bedels aan een armband te hangen. Pippa Dippa geeft er in de 21ste eeuw een geheel eigen, moderne draai aan het dragen van een bedelarmband en laat het aan de draagster van de armband over of ze kracht, geluk of hoop wil uitstralen.
De gehele collectie van Pippa Dippa is opgebouwd uit 4 categorieën: Enamel, Gem Kingdom, Glass en Silver.

De glazen bedels worden gemaakt van muranoglas en de zilveren beads van 925 zilver, eventueel verguld met rosé of geelgoud.
Ook de armbanden zijn gemaakt van 925 zilver, evenals de sloten.

Vooral de ‘Happy Valentine!’ collectie is heel leuk door de liefelijke, schattige en romantische uitstraling met de combinatie van lichtroze met zilver (zie bovenstaande foto).
Er is een speciaal ‘Happy Valentine!’ set bestaande uit een armband met 6 bedels, te weten:

1. Cupids Tromped € 30,00
2. Peddle Pink € 25,00
3. Pink Lady € 25,00
4. Sweet Thing € 25,00
5. Tiara € 40,00
6. Luffy Duffy € 20,00

De normale prijs voor deze set is € 165,-, maar speciaal voor Valentijnsdag heeft Pippa Dippa de hand over het hart gestreken en kost de set nu ‘slechts’ € 125,-.
Deze aanbieding is geldig tot 21 februari 2011.

Voor het bestellen van deze set of andere bedels kun je terecht op www.pippadippasieraden.nl of kijk even op http://www.pippadippa.nl/verkooppunten voor alle verkooppunten.

Dus voor alle mannen die nog naarstig op zoek zijn naar een leuk Valentijnscadeau: hint, hint!!

 1. Cupids Tromped
 2. Peddle Pink
 3. Pink Lady
 4. Sweet Thing
 5. Tiara
 6. Luffy Duffy
 1. € 30,00
 2. € 25,00
 3. € 25,00
 4. € 25,00
 5. € 40,00
 6. € 20,00

* Speciale set prijs van € 165,00
nu voor € 125,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.