Categorieën
Fashion Nieuws

Opening Marks and Spencer Den Haag

Wat Londen is voor de muziekindustrie is deze bruisende stad ook voor de modewereld. Marks and Spencer is weer terug in Nederland waardoor we een piep klein stukje Londen in Nederland mogen verwelkomen. Het ontzettend degelijke imago wat M&S vroeger had is helemaal weggeblazen. Bijna helemaal dan. En dat lieten ze zien in korte catwalk show met live pianomuziek. 

MS1

Langzaam maar zeker wist Marks and Spencer onze luid kloppende hartjes al te veroveren met hun webshop en hun shop met het speciale concept aan de Kalverstraat in Amsterdam waar je kleding kan passen en ter plekke online kan bestellen. We konden al een voorproefje nemen bij BP waar we het welbekende food van M&S al konden kopen. Vanaf nu kunnen we de kleding ook passen en meteen mee naar huis nemen in de onlangs geopende winkel in Den Haag waar ook een enorme food-afdeling is gevestigd op de onderste verdieping.

MS2

Ooi zat M&S al in Nederland. Maar om één of andere duistere reden, waar we het totaal niet mee eens waren, hadden ze hun biezen gepakt en werden alle M&S winkels in Nederland gesloten. Gelukkig zijn ze weer terug van weggeweest als een betere versie van zichzelf. We moeten het ze vergeven dat ze weg zijn geweest, want ze maken een come-back waar je “u” tegen zegt. Marks and Spencer die bekend staat om de Britste degelijkheid is nog steeds degelijk en vrouwelijk. Maar niet meer alleen voor Britse, degelijke oude dametjes. De focus ligt nu op trends voor jongere vrouwen die er stijlvol uit willen zien. Nog een klein segment is behouden voor de mensen die verzot waren geraakt op de old-fashion Britse stijl die ze verwachten van M&S van vroeger uit. Op die manier wordt iedereen te vriend gehouden.

MS3

Eén van de grootste Marks and Spencer winkels van Europa opende 20 februari zijn deuren en Femme Magazine kreeg alvast een sneak peek op 19 februari samen met ongeveer heel bekend Nederland. Want we kwamen onder andere Sylvana Simons en Nicolette van Dam met haar man tegen.

Q: Ben jij al bekend met Marks and Spencer? Is het jouw smaak (zowel food als kleding)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.