Categorieën
Beauty Make-up

Natural look lente/zomer 2014 met Max-Factor

Ken je dat? Je begint met een statement: “vandaag ga ik zonder make-up de deur uit”, maar nog voordat je de deur hebt bereikt besluit je dat een beetje mascara toch beter is. Een heel klein likje op het topje van de wimpers, that’s it. Terwijl je de mascara heel voorzichtig langs je wimpers strijkt, steekt er als een doorn in je oog een puist uit je gezicht. Je ziet het niet eens zo goed, maar het gaat om het idee. Met een klein beetje concealer zie je er niks meer van. En die wenkbrauwen kunnen trouwens ook wel een lift gebruiken. Met een borsteltje duw je de aanzet van je wenkbrauwen wat omhoog en kamt de haartjes in de juiste richting. Dat gat wat nu ontstaat wordt even ingekleurd. Het is maar één streepje, dat valt toch niemand op. Een beetje, heel klein beetje blush, anders ben je ook zo grauw. En die nude lipgloss kan je niet laten staan. Dat is toch helemaal komend voorjaar?

MF
Oké, nu had je dus net zo goed met voorbedachte rade voor de natural look met make-up gaan. Want eigenlijk eindigt zo ongeveer elke “ik ga vandaag lekker zonder make-up”-look in een natural look mét make-up, dus dan kun je het beter meteen goed doen. En inderdaad is die nude lipgloss helemaal voorjaar 2014.

Max Factor stuurde ons wat suggesties voor de natural look van lente/ zomer 2014. Proberen? Yes please. Dus we gingen aan de slag met Max Factor 2 in 1 Ageless Elixer Foundation (€15,99), Max Factor Master Touch Liquid Concealer (€9,99), Max Factor Wild Shadow Pot in Burnt Bark (€7,99), Max Factor Miracle Touch Creamy Blush in Soft Copper (€8,99), Max Factor Colour Precision Eye Shadow in Pearl Beige (€12,99) en Max Factor Elixir Gloss in Pristine Nude (€14,99). Deze ingrediënten zouden perfect werken voor een natural look.

MFConcealer2
Stap één was het aanbrengen van de concealer.

MFConcealer1
De concealer is prima dekkend. Een goed basis voor de foundation waarmee we de volgende stap zetten.

MFFoundation2

MFFoundation
De foundation dekt heel erg goed doordat het zo’n stevige substantie is, wat het ook meteen wat droog maakt. Als je goed kijkt zie je de foundation iets op de huid liggen. En rimpels worden ook beter zichtbaar, terwijl dat al helemaal niet de bedoeling is. Zeker niet met het Ageless elixer die deze foundation bevat. Als je het van wat meer afstand bekijkt, valt het niet zo op. Dat maakt deze foundation heel geschikt om de camoufleren.

MFBlush2

MFBlush1
Na het gezicht helemaal egaal te hebben gemaakt, geven we het weer wat meer kleur met de creamy blush. Creamy blush werkt anders dan poeder blush. Deze crème variant moet je extra goed uitsmeren om geen clowntje te worden. Als je in de weer gaat met poeder kun je de poeder over de blush heenbrengen, in plaats van dat je poeder over poeder aanbrengt met een poeder blush en het één poederig geheel wordt.

MFOogmakeup2

MFOogmakeup1
De ogen geven we wat meer diepte met de Wild Shadow Pots en de sterretjes in de ogen worden versterkt met een klein depje Colour Precision Eyeshadow aan de binnenkant van de ogen.

MFLipgloss

MFLipgloss2
De laatste hand wordt gelegd met de nude lipgloss, die wat ons betreft iets te veel in te naden van de lippen ophoopt.

De look is geïnspireerd op de natural look van Victoria Beckham en zó de catwalk afgetrokken en het dagelijkse leven ingeworpen. De truc bij deze look is om wél de lippen duidelijk te voorzien van een kleurtje, maar de wimpers vrij te laten. Als je hele lichte wimpers hebt kun je ze donkerder maken met wimperverf en als je ze meer wil laten opvallen kun je ze krullen. Bij deze look hoort geen mascara, want met één veeg van de zwarte substantie is het natural effect verdwenen.

Max Factor producten zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Q: Ben jij een liefhebber van de natural look? Of neem je liever een full pull dosis make-up?

Één reactie op “Natural look lente/zomer 2014 met Max-Factor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.