Categorieën
Fashion Trends

Om door een ringetje te halen

“Al draagt een aap een gouden ring” is niet waar. Het klopt gewoon niet, want ringen maken je wél mooier. En wij leveren het bewijs.”

ringen

Ze zijn snoepig, poepig, scheetig, snoezig, what can we say more? De ieniemienie ringetjes die vorig jaar al een sneak peek gaven tijdens het festivalseizoen kunnen deze zomer helemaal niet meer missen. Een echte party hardy fashionista kan niet zonder ze.

Eén ring per vinger? Dacht het niet! Die kleine ringetjes kunnen makkelijk met meer tegelijk de huid om je vinger vergezellen. Ze kunnen zich knus met z’n drietjes tegen elkaar helemaal onderaan je vinger, zo dicht mogelijk bij je hand opstapelen. Met daarmee de sieraden in de ring, mocht hier sprake van zijn, links, midden, rechts.

Nog beter is het om de ringetje te verspreiden over je vinger. Drie aan één vinger met één boven de knokkel, twee onder de knokken of één onder de knokkel en twee boven de knokkel. In een stelletje van twee mag ook. Dan is boven de knokkel wel zo mooi. En vlak onder je nagel geeft ook het effect dat niemand verwachtte.

Liefdevol gedecoreerd met letterlijk hartjes, peacetekens de vier letters die samen LOVE vormen of random pijltjes, kruisjes en driehoekjes gaan we om door een ringetje te halen het warme seizoen tegemoet.

Veel van deze ringetjes zijn tussen de €2,50- en €10,- verkrijgbaar op Boetiek.nl (even iets naar beneden scrollen).

Q: Heb al zulke rintjes in je bezit?

Beeld: Tumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.