Categorieën
Fashion Nieuws

Modellen moeten ook nog eens lief zijn

Denk je aan alle eigenschappen van een model te voldoen: het juiste figuur, een flinke bos haar en een opvallend koppie, moet je ook nog eens lief zijn. Dat merkte een Belgische voetbalfan die een modellencontract kreeg bij het L’Oréal wat bijna meteen weer is ontbonden.

al1

WK-Babe
Laten we wij het begin beginnen. Tijdens het WK werd de Belgische Axelle Despiegelaere gespot door de camera toen zij de Rode Duivels aanmoedigde. Al snel werd de 17-jarige Axelle uitgeroepen tot WK-babe van Brazillië.

Modellencontract
De hele wereld had het over de Belgische schone en dat ging beautymerk L’Oréal niet geruisloos voorbij. Zij reageerden met een modellencontract voor Axelle. Lang hield ze het niet vol als topmodel, want haar contract is binnen een paar dagen alweer ingetrokken.

Why?
L’Oréal zegt dat het contract zo snel alweer is ingetrokken, omdat het slechts één opdracht betrof en die opdracht is alweer voorbij. Anderen (waaronder vooral media) lijken te weten dat de ontbinding van het contract hele andere redenen heeft. Het schijnt dat de jonge blonde onlangs foto’s van zichzelf op Facebook heeft gepubliceerd geknield naast een dood dier met een geweer in haar hand.

Good job L’Oréal
Eén plus één lijkt twee. L’Oréal doet niet uit de doeken of de Facebook-foto ook echt de reden is van het ingetrokken modellencontract. Wat ons betreft mogen ze het gewoon eerlijk toegeven als dat de reden blijkt te zijn. Want zulke acties om het onnodig doodschieten van dieren af te straffen kunnen we alleen maar toejuichen.

Q: Vind je het ook zo’n goede actie van L’Oréal?

Bron: Nu.nl en Hln.be
Beeld: Twitter

 

 

3 reacties op “Modellen moeten ook nog eens lief zijn”

volkomen goed actie ben helemaal achter loreal met hun actie, Ze kan mooi zijn ook vind ik zelf niet zo mooi maar , een arme beest dood maken voor plezier show hoe lelijk ze is van binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.