Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Kiko Skin Trainer

Een trainer voor je huid. Dat klinkt goed. Toch hebben we bij het zien van de naam niet meteen een beeld bij wat een Skin Trainer inhoudt. Wanner we de verpakking beter bestuderen blijkt Kiko Skin Trainer een serum te zijn om meer jeugdigheid te creëren.

ki1

Volgens Kiko moet je het serum zien als een personal trainer voor je huid die je huid weer in zijn jeugdige vorm krijgt. Net zoals een personal trainer voor je lichaam er voor zorgt dat je lichaam weer in shape komt.

Het serum laadt de huid met energie, gaat de tekenen van veroudering tegen, hydrateert de huid, het maakt de huid glad en de cellulaire oxygenatie (zuurstof voor de cellen in de huid) zorgt voor een gezonde teint.

ki3

Alleen de verpakking is al leuk. Een verpakking die triggert om het te proberen. Want ja dat zie je goed, de dop is een pipet. Nu al spannend.

ki2

Voordat je aan de slag gaat, druk je de pipet één keer in zodat het zich kan volzuigen. Dit is precies de hoeveelheid die je nodig hebt om je gezicht en hals mee te voorzien. Dankzij het pipet gebruik je nooit teveel of te weinig van het serum.

ki5

Het dunne serum smeert makkelijk uit. Het trekt direct in de huid en neemt dagcrèmes en make-up goed op. Bij een goed serum worden dagcrèmes en make-up beter opgenomen dan wanneer je geen serum gebruikt en dat is zeker het geval bij Kiko Skin Trainer. Door deze eigenschap kun je het serum ook prima gebruiken om je foundation wat dunner te maken of het laatste restje uit je mascara te schrapen.

Q: Gebruik jij een serum? En welke is dat dan?

 

 

2 reacties op “Kiko Skin Trainer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.