Categorieën
Fashion Nieuws

Modehuis Lidl

Het lied “kroketten bie de Lidl, voor het gourmetten bie de Lidl, luchtbedden bie de Lidl met pomp” (of zijn wij de enige die deze gezongen ode aan de Lidl kennen?) galmt door ons hoofd bij het bericht dat de Lidl fashion gaat verkopen. Heus waar, kakel echte fashion voor modehuis Lidl.

lidl

Het lijkt zo logisch
Na culinair voer en beautyproducten (inclusief make-up!) stort budget supermarktketen Lidl zich op fashion. Die naam geven ze er in ieder geval zelf aan. Of het ook echt de naam fashion mag dragen zullen we zelf beoordelen vanaf 8 september, want vanaf die dag hangt het in de winkels. Ondanks dat de keten wekelijks variërende acties heeft, hebben ze nog nooit eerder fashion verkocht. Wel kleding. Met name sportkleding of nachtkleding lagen in de schappen bij de supermarkt die op de kleintjes let.

Wat zal het zijn?
Als de Lidl fashion gaat verkopen, wat is dan het eerste waar je aan denkt? Stiekem schetst de binnenkant van onze ogen dan toch vooral blauwe polo’s met een enorm, niet te missen, geel met rood logo. Maar dit is niet wat je er vanaf 8 september kunt kopen. Een denimlijn is wat je in de schappen kunt vinden. Een redelijk standaard denimlijn als je het ons vraagt: jeans, spijkerjasjes, enkellaarsjes en biker jacks.

Denim
Het lijkt misschien alsof je bij denim weinig verkeerd kunt doen. Denim is altijd goed lijkt het wel. Toch is het ene denim het andere niet. We zijn heel benieuwd of het de Lidl lukt om met de juiste denim op de markt te komen en de prijs maakt ons ook erg nieuwsgierig. Wel geldt, zoals bij alles van de Lidl: zolang de voorraad strekt.

Q: Ga je een kijkje wagen?

Bron
Beeld

2 reacties op “Modehuis Lidl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.