Categorieën
Fashion Nieuws

Kendal Jenner breekt te snel door

Als een speer gaat ze, het kleine zusje van Kim Kardashian die met sprongen ontzettend groot is geworden. Binnen (om en nabij) een half jaar is ze opgeklommen om de aller grootste shows van de aller grootste namen te lopen. Zo was ze zondag het stralende middelpunt tijdens de show van D&G in Milaan. Maar lang niet iedereen vindt dat zo leuk.

ken2

Ze groeit te snel
Kendall Jenner is sinds de supermarkt show van Chanel niet meer weg te denken uit de fashion-industrie. Deze zet van Karl Lagerfeld was het laatste zetje dat Kendall Jenner nodig had om internationaal door te breken en de daarop volgende fashionweek-periode door bijna iedereen gevraagd te worden. En dat terwijl ze nog maar zo kort meedraait in de business.

Pure jaloezie
Dit gaat haar collega-modellen te snel. Ze dreigt hen voorbij te groeien als ze zo doorgaat. Uit pure, bittere, zure jaloezie pesten de andere modellen haar. Zo schenen ze tijdens de New York Fashion Week zelfs sigaretten in haar drankje te hebben gegooid. Walgelijk.

ken3

De keiharde mediawereld
En het blijft niet alleen bij modellen die haar pesten. Zelfs de media denkt een scoop te pakken te krijgen door het arme meisje even wereldwijd door het slijk te halen. Meestal wordt cellulitis weggeshopt, maar om Kendal Jenner te pesten, draait de photoshopper van Famous Magazine het even om en shopt cellulitis op haar bovenbeen. Je ziet zelfs dat het nep is, want haar andere been is nog helemaal glad, zoals het echt is.

ken1

Ze staat er niet alleen voor
Gelukkig heeft ze ook nog een hele hoop mensen die wel achter haar staan en haar wel steunen in wat ze doet. Zo Zette het ontwerpersduo Dolce & Gabanna haar vooraan in het midden van hun laatste show in Milaan, geeft haar grote zus Kim Kardashian haar een compliment door te laten blijken hoe ontzettend trots ze is op haar half-zusje en wordt ze van alle kanten gesteund door collega-model Ireland Baldwin die het bovenstaande op Twitter zegt en nog heel veel frustratie uit op social media.

Beeld, beeld, beeld

3 reacties op “Kendal Jenner breekt te snel door”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.