Categorieën
Fashion

H&M bestelling!

Met H&M heb ik nogal een moeilijke verstandhouding en dan heb ik het voornamelijk over H&M online. Vorig jaar had ik er ooit een paar armbanden besteld en kreeg ik steeds de verkeerde geleverd, die ik weer moest terugsturen, ging dat weer niet goed… Nou om een heel lang verhaal wat korter te maken: het was een heel gedoe. Ik was mede hierom echt even klaar met de H&M webshop, maar toen ik  er laatst weer op keek en zoveel leuks zag heb ik ze toch nog maar weer een kans gegeven en 2 leuke dingetjes besteld. Niet meteen heel veel, ze moeten zich maar weer eens bewijzen, hè haha…

Hoedje
€ 6,95

Ik had al op meerdere webshops een beetje zitten kijken naar een leuk hoedje, tot ik dus op de H&M site deze tegenkwam. Leuk voor de zomer, maar ook om nu al te dragen. Ook celebs als Yolanthe zag ik er vorig jaar zomer al mee en vond het toch wel errug leuk staan. Ik heb niet helemaal eenzelfde als Yolanthe op onderstaande foto’s draagt, maar ik wilde gewoon een beetje zo’n wat grotere en bredere met een band. Ik kan om de rand van de hoed ook altijd nog een leuk vrolijk sjaaltje binden, zodat het lekker zomers wordt!

Minishorts
€ 19,95

Ja, denim minishorts mogen komende zomer natuurlijk niet ontbreken! Ik heb ze ook nu het nog niet warm is al regelmatig gespot, met een lekkere zwarte panty eronder, staat hartstikke leuk! Denim minishorts zijn in meerdere varianten in de H&M webshop te verkrijgen en dit type is er in 3 jeanskleuren: licht denimblauw, donker denimblauw en die ik heb: ‘gewoon’ denimblauw. Ik zie het al helemaal voor me: een leuk romantisch bloemetjesblousje of Blond-Amsterdam shirtje erboven, een rits bangle-armbandjes, leuke schoentjes erbij… Laat de zomer maar komen!!

Ik zal binnenkort even wat foto’s van een outfit met deze items plaatsen, als jullie dat leuk vinden!

Hebben jullie al dingetjes op het oog die je graag zou willen bestellen in de H&M webshop?


3 reacties op “H&M bestelling!”

Ohh die zijn ook leuk, ja! Maar met sommige dingen is het inderdaad slim om in de winkel te passen en te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.