Categorieën
Fashion Trends

Go boho

Half festival vierend Nederland weet precies wat ze aanmoet met de Boho-stijl. Danie Bles verdient haar brood ermee en heeft de stijl bij de BN-ers onder de neus gewreven. De boho-look is al een tijdje hartstikke hip. En die trend zal ook nog wel even voortzetten.Helemaal nu de zon de wolken opzij duwt.

boho3

Festival-look
Bij boho denk je aan Ibiza, zon, zee, strand, vrijheid, blijheid. De ideale omstandigheden voor een festival. En daarmee is de boho-look dé ideale festival-look. Maar ook zonder festival, zonder zee, zonder strand, als je aan het werk bent en zelfs als je chagrijnig bent, kunt je met de boho-look prima voor de dag komen.

Like I care
Boho staat vooral voor een stoere “like-I-care-” look. Alsof je het allemaal zo uit de kast hebt gerukt en “maar wat” hebt aangetrokken. In werkelijkheid staat ook de boho-vrouw, net als elke andere vrouw, dagelijks voor haar kledingkast, met haar handen in het haar, zuchtend en steunend te grommen dat ze geen kleding heeft. En past ze vervolgens item voor item tot de perfecte match ontstaat. De haardracht ziet er ook uit alsof het de boho-vrouw allemaal niks kan schelen. Maar die “het-kan-me-niks-schelen-look” kost heel veel toupeerwerk en kilo’s texturizing poeder. Het kan haar heus wel schelen, die boho-dame. Misschien nog wel meer dan de gemiddelde vrouw. Want ze is zich altijd erg bewust van hoe ze eruit ziet en wat er speelt op mode- en beautygebied.

De boho-look is er in verschillende soorten en maten. Femme Magazine selecteerde er twee.

 

boho1
Vest, LIV, €19,00
Spijkerblouse, ONLY, €29,95 (draag hem in de broek, niet te strak, zodat hij lekker bloest)
Hoed, Stetson, €64,50
Enkellaarzen, Sendra, €329,95
Zwarte jeans, Topshop, €55,00

boho2
Gebreide jurk, Patrizia Pepe, €149,95
Bodywarmer, Saint Tropez, €63,96
Espadrilles, Pavement, €69,95
Rugtas, Topshop, €50,00

Q: Welke look zou jij wel willen dragen?

Bron

Één reactie op “Go boho”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.