Categorieën
Fashion Nieuws

Femme Magazine ontmoet Kylie Minogue voor Sloggi

Kylie Minogue en Sloggi vieren allebei dit jaar hun 35-jarig jubileum en ook met hun gevoel voor vrijheid zitten ze helemaal op één lijn. Sloggi doet in ondergoed en Kylie heeft zo ongeveer het mooiste (mini) lijf van de hele wereld. Zijn er nog meer redenen nodig om deze twee te laten samenwerken?

Kylie1

“Bil” borden
Als je goed hebt opgelet zie je door heel Nederland al enorme posters met een schaars, in Sloggi geklede Kylie. Dit zijn de campagnebeelden van hun nieuwe samenwerking, waar Kylie het gezicht is van de herfst- en wintercollectie 2014 van Sloggi.

De ontmoeting
Een klein groepje gezellige dames van Neerlands pers reisde af naar Brussel om haar Kiss Me Once tour bij te wonen én om haar voorafgaande aan dit optreden te ontmoeten. Voor een minuutje met Kylie moest er heel veel geregeld worden. We wachtten haar op in haar kleedkamer. Daar kwam ze. Alle professionaliteit was weg bij ons. Met open mond staarden we naar de vrouw die we altijd op tv zien. En toen begon ze zelf met praten. Hoe onze vlucht was, of we wel eens naar een concert van haar waren geweest enzovoort. Heerlijk dat iemand als zij óns op ons gemak probeert te stellen. We maakten een groepsfoto, waarbij Kylie pal voor Femme Magazine’s Mariëlle ging staan. Bukken, ho maar! Ze is natuurlijk niet gewend om te bukken. Uiteindelijk is Mariëlle toch nog herkenbaar op de foto gekomen! Helaas mogen we de foto niet publiceren -iets met dat Kylies tanden er niet goed op stonden of haar kont dik leek in die schoenen…?, het mocht in ieder geval niet-, op onze Instagram staat hij wel. En wat zitten we ook te klagen, we hebben Kylie ontmoet, zijn naar haar concert geweest en hebben ik het aller mooiste hotel ooit geslapen.

Dit vindt Kylie zelf van de samenwerking:

Q: Ben jij ook zo’n fan van Kylie?

2 reacties op “Femme Magazine ontmoet Kylie Minogue voor Sloggi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.