Categorieën
Beauty Haar

De fijnste haarborstels

Doe het op jouw manier, maar wel met de beste zorg. Het maakt een vast deel uit van ons  dagelijkse (ochtend)ritueel, en iedereen heeft haar persoonlijke favoriete borstel voor het borstelen van het haar. Modellen en beauty freaks zweren bij twee varianten: borstels met de combinatie van everzwijnhaar en nylon en haarborstels waarbij de borstel is opgebouwd uit flexibele plastic “haartjes” in verschillende maten.

haarborstels1

Het haar van modellen en beauty-freaks is verslingerd aan de inmiddels bij iedereen welbekende Tangle Teezer en Mason haarborstels. Ze zijn niet meer uit de handen -en haren- van modellen te slaan. Zij Zijn fan. Wij ook. Maar dan van de varianten van Max Pro (midden en rechts) en Rocks & Ruddle (links: hoe cute?!) . We stellen ze graag voor.

haarborstels2
Drie op een rij.

haarborstels3
Rocks & Ruddle haarborstels zijn opgebouwd uit het haar van everzwijn met nylon “haartjes” ertussen, zodat ze alle klitten in het haar uit de clinch kunnen halen en het haar super zacht en glanzend maken. De achterkant van de borstel is minstens net zo leuk en met vele verschillende tekeningen verkrijgbaar.

haarborstels4
Max Pro BFF met handvat is, net als zijn kleine zusje zonder handvat, ontworpen om haar glad te maken.

haarborstels5

Dan is hier het kleine zusje zonder handvat: een perfect maatje handtas en een perfecte grip door de vorm. Eigenlijk vinden we deze nog fijner dan de variant met handvat, want hij loopt iets bol en door de vorm lijkt het wel of je meer kracht kunt zetten.

haarborstels6

Max Pro BFF zonder handvat is verkrijgbaar voor €11,95, Max Pro BFF met handvat is verkrijgbaar voor €13,95 en de haarborstel van Rocks & Ruddle is verkrijgbaar voor €32,50.

Q: Welke van deze haarborstels lijkt jou de fijnste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.