Categorieën
Fashion

Een Truitje Van Goud

Blingbling vinden we soms een beetje too much, maar met kerst mogen we los. Tot die tijd kunnen we onze hongerige eksteroogjes voeden met een gouden trui.

GoudenTrui

De maand december is hét excuus om je voorliefde voor blingbling te uiten. Geen gemaar, we zijn vrouwen en vrouwen voelen zich nou eenmaal aangetrokken tot dingen die glimmen en schitteren. Hier gaan we zelf ook van glimmen, blozen en stralen. Daar kunnen we helemaal niks aan doen, dit zit in onze natuur. Net als bij eksters. En die ene maand (en de maand ervoor en de maand erna) laten we niet aan ons voorbij gaan zonder er optimaal gebruik van te hebben gemaakt.

Elk jaar wanneer de gure wind Nederland binnenwaait, er een stoomboot in elke stad van Nederland wordt geparkeerd en de straten gedecoreerd zijn met lichtjes die bijschijnen in het donker als we ’s ochtends van huis vertrekken en die ons de weg naar huis laten zien als we ’s avonds weer thuis komen, elk jaar zijn zilver, goud en glitters een terugkerende trend die ook wordt doorgevoerd in kleding.

Gouden rokjes, jasjes en schoenen passeren de revue met als favoriet van dit jaar de goud geverfde trui. O men hij staat op onze wishlist! Als je de trui wil hebben, hoef je niet lang te zoeken, want in elke populaire winkel is hij al gespot door de redactie van Femme Magazine. Het is een trui die je niet per se tot de kerst hoeft te bewaren. Dit is een prima trui om te dragen in de aanloop naar Kerstmis toe, tussen kerst en oud en nieuw en alle dagen daarna dat een trui je warm kan houden.

Kun jij het aan?

Beeld: Fallonconfidential
Minfashionwishlist
Blog.netrobe

6 reacties op “Een Truitje Van Goud”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.