Categorieën
Fashion Trends

Een streepje voor

De vraag is niet of ze in zijn, de vraag is of ze ooit uit zijn geweest. Elk seizoen zien we deze print terugkomen: de streep. Geen idee wat je op de vroege morgen nu weer uit je kast moet pakken? Op feestdagen, zonnige dagen, lange dagen en op doodgewone dagen: stripes are always a good idea!

Streepjevoor2

Het is mijn redder in nood. Op de dagen dat ik totaal geen outfit inspiratie heb grijp ik al snel naar mijn gestreepte top. Met een simpele zwarte broek en een paar laarzen ben ik snel klaar, en zie ik er nog leuk uit ook. Zwart-wit, wit-zwart of gewoon een gekleurde streep, de winkels hangen er vol mee. Het zou zomaar kunnen dat jouw garderobe ook al een gestreept item bevat, het is namelijk geen nieuwe trend. Wel nieuw: dit seizoen draag je van top tot teen strepen!

Extra pluspunt voor de streep: door voor de juiste variant te kiezen kan je spelen met je lengte en maat. Ben je klein? Kies dan voor bijvoorbeeld een jurk met een verticale streep. Hierdoor lijk je optisch langer. Een paar hakken eronder en iedereen zal zich afvragen of je een groeispurt hebt gehad. Veel mensen denken dat een horizontale streep dik maakt, maar uit onderzoek is gebleken dat deze streep juist afslankt. Door te passen en te proberen kom je er snel genoeg achter welke streep het beste bij jou past.

Nog een laatste beauty tip: de zwart-wit streep combineert heel goed met vurig rode lippen. Op deze manier kan je de trend ook dragen tijdens een avondje uit. Heb je nog meer argumenten nodig of ben je inmiddels ook overtuigd van de strepentrend?

Streepjevoor

 Q: Ben jij fan van deze trend?

Beeld: Pinterest

Één reactie op “Een streepje voor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.