Categorieën
Fashion Nieuws

Een paar zigzag All Stars

All Star sneakers van Converse: wie kent ze niet? De klassieke canvas gymp met rubberen zool heeft een plekje op menig schoenenrek. Ook mijn paar All Stars en ik zijn onafscheidelijk. We dansen op festivals, huppelen van winkel naar winkel en hebben al heel wat plekken bezocht. Naast comfortabel staan ze ook nog eens leuk, wat wil een mens nog meer. Vanaf 28 augustus krijgen mijn witte en zwarte paar All Stars concurrentie, en niet van zomaar iemand. Goed nieuws voor alle fans met mij: het Italiaanse label Missoni heeft namelijk een collectie gemaakt voor Converse.

converse2

De naam van het label zal misschien niet bij iedereen meteen een belletje doen rinkelen, het karakteristieke motief van Missoni zal je waarschijnlijk wel herkennen. Het is het zigzag printje waarmee het label bekend is geworden. Dit is dus je kans om eindelijk zo’n vrolijk zigzag item te scoren! De inmiddels achtste collectie All Stars bevat zes modellen die zijn ontworpen door Missoni. De collectie is onderdeel van de First String lijn die je misschien nog wel kent door eerdere samenwerkingen met bijvoorbeeld Maison Martin Margiela.

De zes ontwerpen worden in eerste instantie alleen verkocht in het Amerikaanse warenhuis Nordstrom. Gelukkig staan ze vanaf 28 augustus ook bij de internationale Converse-winkels in de schappen. En dan brandt er natuurlijk de bekende vraag: wat gaat zo’n paar van die Missoni All Stars ons wel niet kosten? Nog meer goed nieuws, ondanks het beroemde printje dat de schoenen mogen dragen zal de prijs niet hoger liggen dan bij de klassieke uitvoering. We kunnen het bijna niet geloven. Bekijk hieronder een paar van de ontwerpen modellen.

Q: Ben jij ook zo’n fan van Converse sneakers?

 

converse3

Één reactie op “Een paar zigzag All Stars”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.