Categorieën
Fashion Lifestyle Nieuws

Een modieus WK

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag! Ons Oranje won de eerste wedstrijd tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal glansrijk. Met maar liefst vijf doelpunten liet het Nederlands elftal Spanje ver achter zich. Heb jij ook zo genoten van de wedstrijd? De meeste vrouwen zijn doorgaans geen die-hard voetbalfans, maar met een WK of EK maken we graag een uitzondering. Wat buitenspel is vragen we – tot irritatie aan toe – dan nog maar een keer aan de mannen. Ieder zijn ding natuurlijk, veel mannen zullen ook niet weten wie Louis Vuitton is. Ik hoor je denken, voetbal en Louis Vuitton? Ja er is een connectie!

LouisvoetbalEen paar weken geleden las je op Femme Magazine al over een nieuw project van Louis Vuitton, inmiddels heeft het modehuis er nog een uitdaging bij. Voetbalorganisatie FIFA heeft, net zoals in 2010, Louis Vuitton gevraagd om een koffer te ontwerpen voor de wereldbeker die aan de winnaar van het Wereldkampioenschap wordt uitgereikt. De trofee zal in de koffer naar het Maracena-stadion in Rio de Janeiro worden vervoerd. Daar aangekomen wordt de beker uitgereikt aan de winnaar van het toernooi, en wij hopen natuurlijk dat Nederland dat wordt!

Aan topmodel Gisele Bündchen de eer om de beker inclusief modieuze koffer uit te reiken tijdens de slotceremonie. Gisele vervangt de Braziliaanse president Dilma Roussef, die veel kritiek kreeg vanwege de torenhoge kosten van het evenement. Tijdens de slotceremonie op 13 juli zullen er optredens plaatsvinden van onder andere Avicii, Carlos Santana en Wyclef. Maar hey, het voetbalspektakel is nog maar net begonnen!

giseleb2
Zo, en nu hebben wij  de mannen ook eens wat nieuws te vertellen op het gebied van voetbal. Kleine tip: doe dit niet tijdens de 90 minuten dat Oranje morgen weer op het veld staat, dat wordt doorgaans niet zo gewaardeerd.

Q: Wat vind jij van de combinatie Louis Vuitton en het WK?

 

Beeld: Pinterest

Één reactie op “Een modieus WK”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.