Categorieën
Fashion Inspiratie

2Fashion: dé zoekmachine voor fashionista’s!

Uren het internet afstruinen naar iets dat je zoekt op het gebied van kleding, schoenen, tassen, accessoires, lingerie en beautyproducten en hiermee veel kostbare tijd verliezen is vanaf nu verleden tijd. Natuurlijk kan het soms heerlijk zijn om lekker lang en soms doelloos te webshoppen, maar soms zoek je gewoon snel en doelgericht iets en is er daarvoor vanaf nu dé zoekmachine voor fashionista’s: 2Fashion.
2Fashion doorzoekt zo’n 100 webshops tegelijkertijd op zoek naar hetgeen dat jij zoekt. Je kunt de zoekresultaten aanpassen aan je persoonlijke behoeften en zoeken op prijs, kleur, merk en webshop.

2Fashion is gemaakt voor vrouwen die weten wat ze willen, maar geen tijd hebben om het hele internet af te struinen. 2Fashion zorgt voor een handig overzicht van de producten van vele webshops bij elkaar. Voordat je gaat zoeken kun je aangeven waar je naar op zoek bent en wat voor bedrag je ervoor uit wilt geven en op deze manier weet je zeker dat hetgeen wat getoond wordt ook aan jouw behoeften voldoet.

Het aanbod van 2Fashion is heel uitgebreid en zou in principe in de behoeften van elke vrouw kunnen voorzien. Naast 2Fashion bestaan er meerdere websites die het aanbod van verschillende winkels vertonen, echter hoeft je bij 2Fashion niet te scrollen. Het formaat van het productoverzicht komt namelijk in 80% van de schermen volledig in beeld. Je hoeft niet door te klikken naar een volgende pagina omdat de informatie in een schermpje op dezelfde pagina wordt weergegeven. Je selecteert het product waarnaar je op zoek bent, vervolgens selecteer je in het linkermenu binnen welke prijsklasse je wilt zoeken en naar welke kleur. Eventueel kun je ook de volgorde van de producten aanpassen of een merk of webshop selecteren. Het scherm geeft alle producten weer die aan jouw zoekcriteria voldoen. Wanneer je een product je aanspreekt, klik je op het product om vervolgens de informatie over het product weer te geven in het informatie schermpje. Door in dit schermpje te klikken, of door 2 keer op het product te klikken kom je op de betreffende website waar je uitgebreide informatie kunt vinden, het product beter kunt bekijken en het product kunt aanschaffen.

Daarnaast gebeurt het je waarschijnlijk ook vaak dat je iets wil hebben maar het nergens kan vinden, zoals bijvoorbeeld de ideale zwarte pumps. Op 2Fashion kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief en als je in die nieuwsbrief selectie aangeeft dat je op zoek  bent naar de ideale zwarte pumps, sturen zij je elke week een handig overzicht van alle nieuwe pumps. How handy!

2Fashion is pas 3 weken in de lucht, maar lijkt een succesvol concept te zijn.
Wil jij ook doelgericht en snel shoppen?
Neem dan eens een kijkje op www.2fashion.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.