Categorieën
Fashion Nieuws

Chapter Friday wint Bloglovin’ Award

Je bent ondernemend of je bent het niet. Yara Michels is meer dan ondernemend en daar werd ze onlangs in New York voor beloond met een welverdiende Bloglovin’ Award voor Newcomer Of The Year met haar blog Chapter Friday.

blog1

And the winner is…
Yara Michels mocht afgelopen week de Best Newcomer Of The Year Award van Bloglovin’ in ontvangst nemen voor haar Blog Chapter Friday. Een enorme kerst op haar prachtige, fashionable slagroomtaart. En hiermee was ze de eerste Nederlandse die een dergelijke award in haar armen mag sluiten.

Van Nederlandse bodem geplukt
Zo internationaal, zoveel talent, en dat allemaal van Nederlandse bodem. Want de oprichtster van Chapter Friday komt helemaal uit ons koude kikkerlandje aanwaaien. Chapter Friday is een blog dat met categorieën als Fashion en Shopping helemaal om mode draait. En als je Chapter Friday niet kent, dan ken je misschien haar vorige blog This Chick Got Style wel. En stijl heeft ze zeker. Door die eigenschap, geholpen door schrijftalent en ondernemersinstinct, is ze in de mogelijkheid om samen te werken met de grootste bedrijven als H&M, Maybelline en Chanel.

En dat met zoveel, keiharde concurrentie
Dit Manusje van alles moest het opnemen tegen een behoorlijk sterke concurrentie: World of Wanderlust, The Chronicles of Her, Mija en Anine’s World. Verder werden er awards uit gereikt voor Best Fashion News Blog, Best Steet Style Blog, Best Beauty Blog, Best Personal Style Blog, Best Men’s Fashion Blog (ja, die bestaan ook), Best Celebrity Blog, Best Lifestye Blog, Best Writing Blog, Best Brand Blog en Best Photography Blog. Als je alle genomineerden voor die blogs wil weten, dan moet je even kijken op Awards2014.bloglovin.com, want dat zijn er nogal wat. Plus dat je dan meteen leuke inspiratie opdoet voor blogs die je per direct moet gaan volgen, mocht je dat niet al doen.

Op naar het volgende hoofdstuk
Dat Yara hiermee wereldberoemd zal worden staat vast, want haar voorgangers die vorige jaren dezelfde Award in ontvangst mochten nemen zijn Chiara Ferragni van The Blond Salad en Olivia Palermo.

Q: Welke blog had gewonnen als jij het voor het zeggen had?

Bron

Één reactie op “Chapter Friday wint Bloglovin’ Award”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.