Categorieën
Fashion Inspiratie

Celebrate! met s.Oliver

Advertorial – Are you ready to party? s.Oliver in ieder geval wel! Dit superleuke kledingmerk is helemaal klaar voor de feestdagen en het is dan ook geen toeval dat ze de nieuwste collectie het thema Celebration! meegegeven hebben. Onder het motto Come on in and join the party nodigt s.Oliver ons van harte uit voor hun eigen Christmas Celebration feestje!

In de Celebration! collectie vind je onder andere superveel heerlijk warme truien die ons tijdens de koude winterdagen lekker warm houden, maar zorgt ook dat we de komende kerstdagen op en top feestelijk voor de dag kunnen komen!

De feestdagen zijn natuurlijk dé gelegenheid om lekker helemaal uit te pakken en dan mag een mooie Little Black Dress, een gave glittertop of een knallend kerstrood jurkje niet ontbreken. Met de Celebration! collectie kunnen ook de mannen helemaal op chique met bijvoorbeeld een mooie pantalon met bijpassend jasje én als ultieme finishing touch: een mooie strik of das!

Ook voor mooie accessoires zitten we bij s.Oliver helemaal goed: van glitter clutches tot statement kettingen, van mooie sjaals tot vrolijke Ipad en Iphone hoesjes, Celebration! has it all!

En er is nog meer to celebrate, want vanaf morgen (14 december) maak je op de Facebook pagina van s.Oliver namelijk kans op een heuse mini i-Pad!