Categorieën
Beauty Make-up

Khroma Beauty – Au Naturel Nude Lip Set

Ik weet niet of het je ooit opgevallen is, maar Kim Kardashian zie je bijna nooit, of in ieder geval héél weinig, met een kleurtje op haar lippen. La Kardashian legt de nadruk het liefst op haar prachtige ogen en houdt haar lips daarbij graag nude en naturel. Zelf ben ik ooit niet vies van naakte lippen, ik heb jarenlang bijna niet anders gedragen. Gisteren liet ik jullie al zien hoe we ons met Kim’s en Khloë’s Kardazzle helemaal in Kardashian-style kunnen opmaken en vandaag maken we de look af met échte Kardashian nude lips!

We kunnen fully naked met het Au Naturel Nude Lip Set van Khroma Beauty met een matching lipstick, lipliner en lipgloss. Kim’s vaste routine voor het maken van de perfecte nude lips is door eerst haar lippen te omlijnen met een nude-kleurige lipliner, dan kleurt ze ze in met een nude lipstickpencil en voor een mooie glans gaat er nog een laagje nude gloss overheen.

Ik was op slag verliefd op de looks van de lipgloss, wat ziet deze er lekker fancy en luxe uit! Er kwam me bij het openen alleen wel meteen één nadeel tegemoet: de nogal overheersende geur van…. honing. Ik vind zo’n allesoverheersende geur altijd een beetje jammer en overbodig, je hebt zo alleen maar meer kans dat mensen het product laten liggen omdat waarschijnlijk de helft er niet van houdt.

Doordat de gloss nudekleurig is komt er niet echt superveel kleur vanaf (dôh), maar met een laagje of twee drie krijgen je lippen wel een subtiel peachy tintje met een mooie glans. I like, alleen de geur vind ik minder geslaagd….

De Au Naturel In The Nude lipstick en lipliner komen in de vorm van een dubbelzijdig potlood met aan de linkerkant de lipstick en aan de rechterkant de lipliner. Op zich handig dat er een lipliner bij het setje komt, maar bij nudekleurige lippen gebruik ik dat zelf eigenlijk nooit dus bij mij zal deze redelijk ongebruikt blijven.

Als je dit setje aanschaft en de lipliner wel gebruikt moet je er wel een beetje voorzichtig mee zijn want het puntje brak bij mij vrijwel meteen af, maar ik heb ‘m gelukkig alsnog wel kunnen swatchen.

Zoals je kunt zien is de lipliner wat donkerder van kleur dan de lipstick maar ach, die skip ik sowieso toch. De lipstick vind ik persoonlijk een hele mooie nude kleur hebben, echt zo eentje waar ik vroeger jarenlang naar op zoek ben geweest. Bij mij pakt de lipstick op mijn lippen echt nude uit, zonder dat ik eruitzie als de zus van Barbie (de Scheveningse variant welteverstaan).

Een laagje van de gloss over de lipstick is mooi maar er ontstaan dan wel gauw randjes om je lippen, wat ik persoonlijk niet heel charmant vind. Ik denk dat ik de gloss en lipstick daarom gewoon ook lekker apart ga gebruiken, dan vind ik ze het mooiste tot hun recht komen. Ik ben in ieder geval heel enthousiast over het feit dat er eindelijk een goed nude lips setje op de markt is, dat scheelt ons weer een lange, lánge zoektocht!

Het Khroma Beauty Au Naturel Nude Lip Set is voor € 17,95 verkrijgbaar via KhromaBeauty.eu

Q: Ben jij een fan van nude lips of helemaal niet?

23 reacties op “Khroma Beauty – Au Naturel Nude Lip Set”

Nude lipproducten voorheen heb ik er nooit het nut van gezien, tot ik sinds kort mijn eerste nude lipstick aanschafte. Nu, vind ik het toch wel mooi, hoewel ik liever een kleur op de lippen draag.

Ik vind die lipliner toch een beetje vreemd hoor, er zit net een tikje oudroze door wat de andere producten niet hebben. Aan nude lippen moet ik sowieso nog een beetje wennen. Ik weet niet, maar ik vind het nog een beetje ‘apart’ al kan het ook heel erg mooi zijn ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.