Categorieën
Fashion Inspiratie

Budget bikini’s

Wie op vakantie gaat zit er totaal niet op te wachten om het halve vakantiebudget te vergooien aan een bikini. Maar zonder bikini kun je niet op vakantie. Zo is het dan ook weer. Dilemma! Tenzij je het een beetje slim aanpakt en je oogkleppen opzet voor hoge prijzen.

bik1

Triangle bikini, Buffalo, €37,99

Bagage musthave
Ik ga op vakantie en ik neem mee: sowieso een bikini. Een bikini is de number one musthave in elke vakantiebagage. Of twee. Of drie. Maar aan elke bikini die je inpakt hangt -helaas pindakaas- een prijskaartje. Van hoog tot torenhoog. En dan zien we dat toch liever van laag naar super laag. Want elke cent die je overhoudt van de aanschaf van een bikini kun je uitgeven aan cocktails, parasailen, uiteten, stappen, shoppen in dat leuke Franse boetiekje of aan van alles en nog wat op die zonnige Italiaanse markt. Genoeg reden dus om je bikini bij de prijs te houden.

Budget bikini-jacht
Op jacht naar betaalbare bikini’s kost inderdaad wat meer tijd. Er gaat een hoop meer energie (en frustratie!) in zitten. Want dan denk je eindelijk een leuke bikini voor een zacht prijsje gevonden te hebben, kom je bij de kassa en dan blijkt dat je voor de prijs die je hebt gezien alleen het broekje mee naar huis mag nemen. Wil je de hele bikini mee (duh!) dan moet je meer dan het dubbele betalen. Grrr. Daarom hebben noemen wij de prijzen van de héle bikini, om pruillipjes te voorkomen.

bik2

Zwarte bikini met gekleurde print, Buffalo, €35,99
Lichte bloemetjes bikini, S.Oliver, €37,99

bik4

Donkere bikini met gekleurde print, Rodeo C&A, €27,80
Groene bikini met plantenprint, Rodeo C&A, €9,00

bik3

Groene bikini met panterprint, Rodeo C&A, €9,00

Q: Welke bikini vind jij de mooiste?

 

 

6 reacties op “Budget bikini’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.