Categorieën
Fashion Trends

Bling bling de zomer in

Bij zomerkleren denk je toch echt aan wit, vrolijke kleurtjes en fleurige prints. Toch is er het komende zomerseizoen één tint waar je niet direct aan zult denken. Deze tint ligt meer voor handen rond de kerstdagen. En laat dat nou net één van de meest toonaangevende tinten zijn die deze zomer in kleding wordt weerspiegeld.

Zilver1

Zilver is niet de eerste tint die in je gedachten voorbij komt als je denkt aan zomerkleuren. Maar het schijnt dat het deze zomer te zien zal zijn in alles: zowel accessoires als kleding. En dat is handig, want zilver is net als wit, geen kleur en daardoor heel makkelijk te combineren.

zilver4

De combinatie goud en zilver zijn als water en vuur. De combinatie is echt not done. Maar nu gebeurt het: zilver wordt tegenwoordig, nu ook al, zelfs gecombineerd met goud en zwart. Vooral in sierraden zie je dit terug. Een zilveren kettinkje met een gouden hanger, een zilveren ketting met een zwarte hanger, een gouden of zwarte armband met zilveren bedeltjes, de combinaties kunnen niet gekker en daardoor wordt het alleen maar leuker. Maar het blijft een spannende combinatie, want het blijft dat het heel snel verkeerd kan gaan.

Zilver2

Het is nu nog even goed zoeken naar de tofste items in het zilver, maar we kunnen het ons goed voorstellen dat het niet heel lang meer duurt voordat de zilveren glans je toelacht vanuit verschillende winkeletalages.

Q: Kun jij ook niet wachten tot er meer zilver te vinden is in de winkels?

Bron: Tumblr

2 reacties op “Bling bling de zomer in”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.