Categorieën
Fashion Tips

5 manieren om de kans op een miskoop te verkleinen

Zeker weten dat jij ook een paar van deze anti-parels in je kast hebt hangen. Iedereen heeft namelijk wel eens te maken met een miskoop. Liever niet, maar het overkomt je gewoon! Niks aan te doen… of toch wel?

shop1

De één is wat gevoeliger voor het begaan van miskopen dan de ander, maar ie-der-een heeft er wel eens mee te maken. Ook jij. Er is heus wel wat te doen om miskopen tegen te gaan, of in ieder geval tot het minimum te drijven. Hoe kun je miskopen voorkomen? Met de volgende 5 manieren om de kans op een miskoop te verkleinen kun jij het allemaal een stuk beter in de hand houden.

1. Kies één of twee, hooguit 3 stijlen die dat seizoen een trend vormen. Wil niet te graag vooruit lopen op de zaken. Als je iets alleen maar “mooi” vindt omdat je dènkt dat het een trend gaat worden kun je het maar beter laten hangen.
2. Koop het alleen als je het écht mooi vind. Niet omdat het bijvoorbeeld zo goedkoop is, het in de sale is, het van een bepaald merk is of omdat je “zoiets” al heel lang nodig hebt en het juiste model niet kunt vinden en dan dit maar neemt.
3. Bedenk of je het kunt combineren met de rest van je garderobe. Is er niks waarmee je het kunt combineren dan ga je het ook niet aantrekken. Dus dan kun je het maar beter laten hangen. Tenzij je het gewoon mooi vindt staan in je kledingkast, maar dat was ongetwijfeld niet jouw shopintentie.
4. Vraag jezelf af of je het ook had gekocht als je er het dubbele voor moest betalen.
5. Bereid je goed voor voordat je gaat shoppen. Kijk in (of op online)magazines wat er momenteel in de winkels hangt en wat de trends zijn. Pluis uit wat jij wilt hebben en jaag daarop als je gaat shoppen. Shoppen met een doel duwt je in de juiste richting voorkomt een hoop impulsaankopen (die bijna altijd eindigen als miskoop).

Beeld

Één reactie op “5 manieren om de kans op een miskoop te verkleinen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.