Categorieën
Columns

Behind the Femme scenes #2

Een kijkje nemen in het leven van een ander, dat is misschien nog wel het allerleukste van internet. Denk maar aan legale gluurkanalen als Facebook, Instagram en Twitter, die zijn niet voor niks razendpopulair. Omdat wij stiekem ook smullen van online diary’s hebben we de afgelopen week onze camera bij de hand gehouden en geven we jullie een kleine sneak peek achter de Femme Magazine scenes!

Behind-the-Femme-scenes-#2Daphne liet ons deze week kennismaken met de nieuwe Hünkemoller HKMX sportcollectie en toevallig spotte ze deze al ergens in een Hünkemoller store. Dat ziet er in ieder geval lekker kleurrijk uit!

Behind-the-scenes-1Lente in een flesje: wat een heerlijk geurtje is deze Fields of Flowers van Philosophy!

Behind-the-scenes-3Even opwarmen met een glas verse muntthee, heerlijk!

Behind-the-scenes-4Het zal je vast niet ontgaan zijn: vorige week stond Amsterdam in het teken van Fashion Week en namens Femme Magazine bracht Mariëlle een bezoekje aan de Modefabriek.

Behind-the-scenes-5Mariëlle woonde onder andere de show van Winde Rienstra bij, waar ze front row genoot van alle prachtige creaties die voorbij kwamen.

Behind-the-scenes-.Huidverzorgingsmerk Hannah heeft een heel fijn Cold & Care setje samengesteld met daarin producten die de huid gezond en beschermd het nieuwe voorjaar in helpen. Wij kunnen niet wachten op die eerste lentezonnestralen, kom maar op!

Behind-the-scenes-6Afgelopen maandag genoot Mariëlle van een heerlijke 100% alcoholvrije NYC cocktail!

Fm-Behind-the-scenesGisteren was Mariëlle bij Imedeen om haar huid op te laten meten. De komende tijd zal ze speciale tabletten gaan testen en over een zal daarna gemeten worden of ze een dikkere huid heeft gekregen. Dat zou fijn zijn!

CHiaVoor superfoods hoef je nu niet meer naar speciale (natuur)winkels, je kunt nu ook gewoon bij Kruidvat terecht voor chiazaad, goijbessen en lijnzaad.

Behind-scenes-geurneEr liggen nog allemaal heerlijke geuren te wachten om getest te worden, misschien leuk om er een combi-review van te maken?

Volg jij Femme Magazine al via Instagram?

Q: Hoe was jouw week? Heb je al leuke plannen voor het weekend?

7 reacties op “Behind the Femme scenes #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.