Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Philosophy Field of Flowers eau de toilette

Oud & Nieuw lijkt nog maar een paar dagen geleden, maar het volgende evenement staat alweer op de agenda: Valentijnsdag. De dag dat we onze geliefde overladen met lieve woordjes, cadeautjes en gebaren en ja het is een beetje een cliché, maar waar kun je een vrouw op zo’n dag nou blijer mee maken dan met een lekker geurtje, zoals bijvoorbeeld Field of Flowers van Philosophy!

Natuurlijk is een bosje bloemen hartstikke leuk, maar wat nou als je deze krijgt in de vorm van een heerlijk geurtje? Met een spray’tje van Field of Flowers van Philosophy waan je je tussen bloeiende, witte gardeniabomen en voel je je op en top vrouwelijk. Naast de eau de toilette introduceert Philosophy ook een Field of Flowers shampoo, showergel en bubble bath waarmee je je helemaal kunt onderdompelen in deze bloemige heerlijkheid.

IMG_0027IMG_0032Net als alle Philosophy producten ziet ook deze eau de toilette er weer superschattig uit. Het vierkante flesje bevat 60 ml en is versierd met de witte bloemen van de gardeniaboom en heeft een mooie, frisse lenteachtige uitstraling.

IMG_0035IMG_0039De Field of Flowers geur is het beste te omschrijven als bloemig, zacht, fris, vrouwelijk en een tikje romantisch. Inderdaad: ideaal voor Valentijnsdag!

De Philosophy Field of Flowers geur is voor € 42,11 (60 ml) verkrijgbaar bij ICI Paris XL en de ICI Paris XL website

Q: Wat denk je van deze nieuwe geur, is het iets voor jou?

2 reacties op “Philosophy Field of Flowers eau de toilette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.