Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Yves Rocher Quelques Notes d’Amour

Yes! We hebben weer een geurtje te pakken. Deze keer is het het nieuwe eau de parfum van Yves Rocher die een geurige sprenkeling op ons achterlaat. Een geur die een eenheid vormt tussen de meest uiteenlopende geuren. “Tegenpolen zijn de beste combinatie in de liefde” wordt wel eens gezegd. Eens ruiken of dat ook voor Yves Rocher Quelques Notes d’Amour geldt.

yrp4

Een liefdesverbintenis tussen subtiel fruitige, rozige geurnoten en rokerige accenten met een verleidelijke zachtheid is wat de nieuwste l’eau de parfum van Yves Rocher aangaat.

yrp

Het klinkt misschien een beetje gek, maar het is een bescheiden geur die het parfum achterlaat. Geen uitgesproken geur, maar een geur die je aan het denken zet. Welke geurnoten ruik je nou eigenlijk? Door de tegenstellingen in het parfum is het niet zo 1, 2, 3 te plaatsen waarmee je te maken hebt.

yrp2

Zoals de oplettende kijker niet kan ontgaan is de hoofdnoot in het parfum weggelegd voor de roos. Een Turkse Damascusroos in dit geval die frisse, zoete, fruitige geur laat vermengen met de houtachtige, rokerige geur van Guajakbomen, de verrassende geur van praliné en vanille van de Benzoë (een Aziatische struik) met Patchoeli, roze pepertjes en wat krullen van Amyrishout, cederhout en de karakteristieke geur van Bergamot.

yrp3

De naam van het parfum, het design van het flesje, en het hoofdingrediënt van rozen vertellen het verhaal van de liefde. De waardes van de liefde zijn gevangen in één flacon en dat kun je ruiken.

De lijn Quelques Notes d’Amour bestaat uit een parfum van 50 ml verkrijgbaar voor €54,-, een parfum van 30 ml verkrijgbaar voor €36,-, een bodylotion van 200 ml verkrijgbaar voor €18,90 en een douchegel van 200 ml verkrijgbaar voor €13,50.

Q: Spreken de geurnoten jou aan?

2 reacties op “Yves Rocher Quelques Notes d’Amour”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.