Categorieën
Beauty Make-up

Yves Rocher Cherry Oil Lipsticks

Grappig dat we bepaalde merken die we in eerste instantie vooral kennen van huidverzorging ook altijd een beetje in dat hoekje laten, maar dat is superzonde want vaak zit er ook nog een heel interessant make-up assortiment achter. Dit geldt ook voor het merk Yves Rocher, dat eind deze maand een geheel nieuwe collectie lipsticks lanceert.

Yves Rocher Cherry Oil LipsticksVoor het creëren van de nieuwe Cherry Oil lipsticks heeft Yves Rocher gebruik gemaakt van kersenolie, omdat dit een intens glanzend effect geeft. De Cherry Oil lipstick is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren: Iris mauve, Rose vif, Rouge groseille, Cerise noire, Tangerine, Sienne, Miel doré, Marron glacé, Litchi, Corail doux, Rose grenadine en Rose cocktail.

Nieuwe Yves Rocher Cherry Oil LipsticksYves Rocher Cherry Oil LipstickFijn te weten is dat Yves Rocher voor de productie van haar cosmetica geen gebruik maakt van bedreigde plantensoorten en dierlijke extracten en dat 100% van de werkzame bestanddelen die Yves Rocher ontwikkelt en toepast is afkomstig van planten.

Yves Rocher Cherry Oil Lipsticks rood-oranjeYves Rocher Cherry Oil Lipsticks bruinYves Rocher Cherry Oil Lipsticks rozeDe Cherry Oil lipsticks komen in een donkerrode, transparante huls die misschien niet de meest hippe looks heeft, maar wat ons betreft gaat het bij lipstick vooral om de inhoud. De 12 kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en variëren van knalroze tot koraaloranje en van zachtbruin tot bordeauxrood.

Swatches-Yves-Rocher-lipsticksBij de Cherry Oil lipsticks moet je geen super booming kleuren verwachten, maar vooral lekker veel glans. De lipsticks zijn daarmee heel aangenaam voor je lippen en oké, voor glanslipsticks doen ze het qua kleur helemaal niet verkeerd. Doordat ze voorzien zijn van een fikse dosis olie glijden ze wat sneller van je lippen dan een matte lipstick, maar na een kop thee zijn ze ook nog niet direct compleet weggevaagd.

De Yves Rocher Cherry Oil Lipsticks zijn vanaf 26 mei voor € 11,90 per stuk verkrijgbaar bij de Yves Rocher winkels en via de Yves Rocher website.

Q: Wat vind je zo op het eerste gezicht van deze nieuwe lipsticks van Yves Rocher?

5 reacties op “Yves Rocher Cherry Oil Lipsticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.