Categorieën
Beauty Nieuws

Word jij Miss Gosh 2011?

Heb jij altijd al gedroomd van een carrière als model? Die droom kan nu werkelijkheid worden, want je maakt binnenkort namelijk kans om het gezicht van cosmeticamerk Gosh te worden! Hoe? Lees dan snel verder!

Hoe maak je kans om Miss Gosh 2011 te worden?

Koop tijdens de 1+1 actieweken (van 28 juni t/m 10 juli 2011) bij Kruidvat een product van Gosh en ontvang 1 product gratis.
Vervolgens is het de bedoeling dat je met de meest kleurrijke Gosh producten een mooie futuristische look creeërt, hier een mooie foto van maakt en deze upload via www.kruidvat.nl/gosh, dit kan vanaf 26 juni 2011.
Wees creatief, maar verlies ook kwaliteit niet uit het oog.

Daarna zal een professionele jury uit alle inzendingen de 15 beste foto’s kiezen en kan er in de periode van 25 juli t/m 7 augustus 2011 gestemd worden op de geselecteerde foto’s.
De uitslag zal in week 32 (8-14 augustus 2011) bekend worden gemaakt op www.kruidvat.nl/gosh en www.goshcosmetics.nl

De gelukkige winnares wint een exclusieve fotoshoot waarbij ze zal worden opgemaakt door een professionele Gosh make-up artist en wordt het gezicht van de campagne voor de Gosh wintercollectie 2011.

Let op!
Als je aan deze actie meedoet moet je in week 33 (15 t/m 21 augustus) beschikbaar zijn, want dan zal de fotoshoot plaatsvinden!

Ga jij een kans wagen Miss Gosh 2011 te worden?

5 reacties op “Word jij Miss Gosh 2011?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.