Categorieën
Beauty Nagels

Wat maakt The New Black zo bijzonder?

The New Black is totaal geen onbekende. Beautyredacteuren en -bloggers zijn fan. Maar waarom? Wat maakt dit merk nou zo anders dan andere nagellakmerken? 

The-New-Black1

The New Black laat zich inspireren door jou. Niet lettelijk, maar ze weten dat fashion tegenwoordig van de straat komt. De straat laat zich inspireren door de catwalk, daar geven ze hun eigen draai aan en daardoor laat de catwalk zich weer inspireren.

Vooral onder bloggers is The New Black een begrip dat er inmiddels al is ingesleten. Fan geworden door de leuke, en vooral originele kleuren die het merkt te bieden heeft. Van de kleuren gebruikten we er twee om zelf te checken hoe leuk dit populaire merk is en waarom het dan wel niet zo populair is. Originele kleurtjes zijn leuk, maar we geven ook veel om kwaliteit.

The-New-Black2

We probeerde een combinatieverpakking die de naam Under The Radar draagt. Onderdeel van de lijn Subculture Contemporary Neons. De verpakking houdt een knalgele en een turquoise-achtige kleur vast. Een combinatie waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn, maar wel een combinatie die goed matcht.

The-New-Black3

The-New-Black4

Het dunne kwastje bezorgt aanvankelijk wat argwaan, maar de lak is met al het gemak aan te brengen. De kleuren zijn fantastisch en hebben hetzelfde effect op de nagels als in het potje. Geen anti-climax dus.

The-New-Black5 The-New-Black6

Op hun website vonden we ook nog een leuke tutorial om woorden op je nagels te maken.

Het setje The New Black Under The Radar is voor €10,95 bij Wordofbeauty.be. Mocht je The New Black nou leuk vinden, op TheMakeUpSpot.nl is heel veel van dit merk in de sale. Denk aan de feestdagen!

Q: Kende jij The New Black al?

2 reacties op “Wat maakt The New Black zo bijzonder?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.