Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Venus Snap On The Move: mini scheermesje

Eerlijk is eerlijk, (benen) scheren is niet de meest geliefde bezigheid. Er zijn genoeg leukere dingen om ons mee bezig te houden. En dan wil je er wel eens op het verkeerde moment, op de verkeerde plek achter komen dat je het vergeten bent om je te scheren. Maar nu niet meer!

venus1

Blamage
Daar zit je dan met je goede gedrag in hemdje met ontblote oksels. Oops, vergeten om je oksels te scheren. Gelukkig is het nu de tijd van het jaar om daar een vest overheen te gooien. En gelukkig komt er aan deze weersomstandigheden ook een einde, maar ja, dan zit je daar met je bovenarmen tegen je romp geklemd zodat helemaal niemand een kijkje onder je oksels hoeft te nemen en je hoeft te betrappen op stoppels. Of wat dacht je van deze: heb je een afspraak, een leuk een jurkje aan getrokken, kom je er halverwege je date achter dat het wintervachtje op je benen wel erg hardnekkig is en gewoon door je panty heen prikt. Had je nu maar een scheermes meegenomen. Maar dat is een beetje lastig in zo’n klein handtasje.

venus2

venus3

Venus Snap On The Moce
Met de Venus Snap On The Move heb je deze problemen niet. Het scheermes is in zijn geheel zo klein dat je het met gemak in je tas kunt stoppen. En het doosje, waarin het scheermesje ligt als een parel in een oester, voorkomt een scheerbehandeling voor de binnenkant van je tas. Handig! Het scheermes zelf heeft vijf mesjes, en het handvat is een heel stuk kleiner. Als je er dan weer eens op de verkeerde plek, op het verkeerde moment bent achtergekomen dat je je scheersessie bent vergeten (of niet goed hebt uitgevoerd) kun je er in ieder geval wat aan doen!

venus4

Venus & Olaz Sugarberry 2-in-1
Daarnaast introduceert Venus & Olaz Sugarberry 2-in-1. Het mesje is voorzien van van vijf scheermesjes en is omrand door scheerzeep van olaz. Het mesje kun je ook op de Venus Snap On The Move zetten. Dan voorkom je ook nog eens scheerirritatie.

De mesjes zijn vanaf februari verkrijgbaar. Dat duurt nog even, maar vanaf dan ga je er steeds meer behoefte aan hebben (weertechnisch gezien). Venus Snap On The Move zal €14,99 gaan kosten en Venus & Olaz Sugarberry 2-in-1 €16,49.

Q: Wat vind je van deze innovatie?

2 reacties op “Venus Snap On The Move: mini scheermesje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.