Categorieën
Beauty

Veilig tanden witten doe je met iWhite Instant Teeth Whitening

Wittere tanden? Eénmaal ander maal. iWhite biedt met iWhite Instant Teeth Whitening een compleet veilige manier van tanden witten. En beter nog: je tanden schijnen er zelfs sterker van te worden. Want met een tandpastalach worden de meesten niet geboren.

iwh1

Nu wij
41 verschillende landen gingen Nederland voor, gedurende twee jaar lang, met de introductie van iWhite Instant Teeth Whitening. Nu zijn wij aan de beurt om onze tanden zelf, veilig witter te maken. In elke iWhite Instant Kit van  iWhite Instant Teeth Whitening zitten tien bitjes gevuld met de werkzame vloeistof. En dat is goed om vijf keer de boventanden en vijf keer de ondertanden witter te maken. Of vier keer onder en zes keer boven enzovoort. Dat mag ook.

iwh2

Waarom niet?
Dé reden om je tanden niet te laten witten is omdat het als eng beschouwd kan worden. Veel mensen denken dat het schadelijk is voor je tanden, en vaak hebben ze hier helemaal gelijk in. Van tanden heb je maar één paar, en die laat je liever niet vervangen door een kunstgebitje. Reden nummer twee om tanden niet te laten witten is omdat het vaak een hoop geld kost. Dat is hier niet het geval, omdat je de behandeling gewoon zelf kunt uitvoeren.

Waarom is deze niet schadelijk?
Ten eerste bevat iWhite Instant Teeth Whitening geen waterstofperoxide. Dus ook wanneer je tanden koud water nog niet eens kunnen verdragen, kun je deze methode gewoon gebruiken. Voor de iWhite Instant Teeth Whitening is namelijk de PAP-technologie gebruikt, wat inhoudt dat moleculen de vlekken en verkleuringen op de tanden verwijderen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van witte bioactive kristallen die een laagje vormen om de tanden heen die de tanden er wit uit laten zien. De tanden kunnen worden versterkt door biologisch beschikbare calcium deposits (vertaald: kalkafzetting): een ingrediënt dat de onderliggende gelige kleur van de tanden minder kan doorschijnen.

How to
Met iWhite Instant Teeth Whitening kunnen je tanden tot wel 8 tinten witter worden per keer dat je het bitje 20 minuten in je mond houdt. Dat hebben we geprobeerd.
– Je begint met het poetsen van je tanden.
– Haal het bitje uit de verpakking met schone en droge handen.
– Leg het bitje over je tanden, waarbij je je tanden in de vloeistof in het bitje zet. Let er op dat de vloeistof het hele oppervlak van je tanden raakt. Je boven- en ondertanden kun je op hetzelfde moment doen.
– Wanneer je het bitje over je tanden hebt geschoven leg je je lippen voorzichtig over het bitje, waardoor je je mond kunt sluiten.
– Na 20 minuten kun je het bitje verwijderen en weggooien. Spoel je mond goed met water zodat alle vloeistof weg is uit je mond.

iwh3

Voor het gebruik van iWhite Instant Teeth Whitening.

iwh4

Zo charmant zie je eruit tijdens het gebruik van iWhite Instant Teeth Whitening.

iwh5

Na het gebruik van iWhite Instant Teeth Whitening. En eerlijk gezegd zien we wel wat verschil met de foto voor de behandeling.

Wat vonden we ervan
Het nadeel is dat je met het bitje in je mond moeilijk kunt slikken en als het dan lukt om te slikken komt er veel vloeistof mee dat niet heel fijn aanvoelt in je keel en ook niet lekker smaakt. Nog een nadeel is dat je tanden niet zo lang wit blijven. Ze blijven slechts zes tot acht weken wit. Maar dat weegt niet op tegen de voordelen. Je ziet namelijk direct resultaat, het is niet schadelijk en het is veel goedkoper dan wanneer je het bij de mondhygiëniste laat doen (wat trouwens ook niet voor eeuwig is, maar wel voor een langere tijd resultaat biedt) en je kunt het zelf doen, wanneer je wil (tijdens je workout, tijden het werk, tijdens het koken en tijdens het maken van je huiswerk -op kantoor is af te raden, want het is niet heel charmant-).

De iWhite Instant Kit met 10 kant-en-klare Whitening bitjes van iWhite Instant Teeth Whitening is verkrijgbaar voor €34,95 bij apotheek en drogisterij.

Q: Zou jij dit product gebruiken?

 

5 reacties op “Veilig tanden witten doe je met iWhite Instant Teeth Whitening”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.