Categorieën
Beauty Haar

Uniq One All in One Hair Treatment Coconut

Roep het woord kokos en je hebt direct mijn aandacht, I lóve it. Het is dat we in het mooie Nederland geen kokosbomen hebben anders had ik de hele dag met een rietje verse kokosmelk zitten lurken. Bij wijze van. Ik was dan ook blij verrast toen ik ontdekte dat het beroemde Uniq One All in One Hair Treatment er nu ook met kokosgeur is, jumzz!

Het gewone Uniq One All in One Hair Treatment in de rood met gouden verpakking bestaat al een tijdje en wat een goed idee om er voor de zomer eentje met kokosgeur aan toe te voegen! Mocht je het Uniq One All in One Hair Treatment niet kennen: dit is een soort serum dat maar liefst verschillende 10 eigenschappen belooft te hebben waar je haar heel blij van wordt. Daar komen ze:

Het gebruik van het Uniq One All in One Treatment is eenvoudig: je brengt er een beetje van aan op vochtig haar en daarna droog, krul of stijl je het zoals je altijd doet. De laatste tijd heb ik een klein beetje van deze kokosversie in mijn haar gesprayd voor ik het ging föhnen en zeker in combinatie met de hoge temperaturen van onlangs waan je je even in een subtropisch (kokos)paradijs. Ook niet geheel onbelangrijk: het maakt en houdt mijn haar lekker zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar. Of het de overige punten ook allemaal waar maakt is niet allemaal even makkelijk te toetsen, maar dat zou natuurlijk heel mooi meegenomen zijn!

Het Uniq One All in One Hair Treatment Coconut (150 ml) is voor € 17,50 onder andere hier verkrijgbaar.

Q: Wat denk je van deze kokos versie van het Uniq One All in One Hair Treatment, is het iets voor jou?

15 reacties op “Uniq One All in One Hair Treatment Coconut”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.