Categorieën
Beauty Make-up

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara en Eye Liner

Oh yeah, pump up the volume! Als we Miss Sporty mogen geloven gaan we dat ook zeker doen, met de nieuwe Pump Up Booster Waterproof Mascara en Eye Liner om precies te zijn. Een vrolijk kobaltblauwgekleurd duo dat dus moet zorgen voor volume én een gezondheidsboost. Huh, wat? Dat lees je na de klik!

We hoeven er denk ik niet over te discussiëren: lange en volle wimpers willen wij vrouwen allemaal. Omdat we daar helaas niet allemaal standaard mee geboren worden heeft Miss Sporty een mascara ontwikkeld met een zogenaamd wondercomplex dat moet zorgen voor extra sterke en verzorgde wimpers.

De wonderingrediënten? Het hydraterende Hydrokeratine dat je wimpers sterker moet maken en vitamine A en E dat ze voedt en de groei stimuleert. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nooit heel erg onder de indruk ben van dit soort ‘wonderingrediënten’, maar ik geef het, zoals alle producten, uiteraard een eerlijke kans.

Een goede mascara zorgt voor lange en volle wimpers en volgens Miss Sporty is dat precies wat de Pump Up Booster doet. Volgens het persbericht heeft de mascara een stevig borsteltje en een formule die verrijkt is met collageen en je wimpers tot 12 keer meer volume geeft en met zo’n 70% lift.

De wat forsere mascaraborstels zien er op één of andere manier altijd wel heel veelbelovend uit, maar mijn ervaring is dat ze 9 van de 10 keer helaas toch niet helemaal het gewenste resultaat geven. Ook dit Pump Up borsteltje vind ik voor het mooie net wat te kolossaal en helaas maakt de mascara mijn wimpers zwaar, ‘nattig’ en kleverig.

Ik sneed het euvel waterproof make-up verwijderen van de week al even aan en mijn ogen werden ook nu niet heel blij van het verwijderen van deze waterproof mascara. Nee, de Pump Up Booster is voor mij alles bij elkaar geen musthave, helaas.

Dan de Pump Up Booster Waterproof Eye Liner, die net als de mascara ook tegen een druppeltje water moet kunnen en dezelfde kobaltblauwe/koperoranje kleurencombi heeft.

De eyeliner ziet er op het eerste oog goed uit; het heeft een fijn vilten puntje dat stevig maar ook nog iets flexibel is. Een nadeel waar ik meteen mee te maken kreeg is dat ik helemaal onder de spetters eyeliner zat toen ik het kwastje met een iets te ongecontroleerde beweging uit de huls haalde, om dit te voorkomen moet je ‘m voorzichtig en recht omhoog eruit halen.

Swatches-Waterproof-Eye-LinerZoals je ziet geeft de eyeliner een intens zwarte kleur die mooi opdroogt. Het ‘waterproof’ gedeelte moest natuurlijk even getest worden en het resultaat, mwoh, ik ben nog niet helemaal onder de indruk. Op zich blijft het grootste gedeelte van het lijntje wel zitten na een plons water en wat vegen, maar zoals je ziet laat er ook wel wat zwart los en ontstaan er allemaal kleine korreltjes. Ik moet concluderen dat ik net als van de mascara ook van deze eyeliner niet erg onder de indruk ben, jammer maar helaas.

De Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara is voor € 3,99 en de Eye Liner voor € 3,49 verkrijgbaar bij onder andere DA en Etos.

Q: Heb jij deze mascara en/of eyeliner al geprobeerd? 

19 reacties op “Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara en Eye Liner”

Ik heb die eyeliner ook en ik ben er zooo blij mee! Dit is de fijnste eyeliner die ik ooit heb gekocht. Brengt super makkelijk en snel aan en blijft echt goed zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.